Helt ny og lekker funkisbolig over en etasje - 2 stuer, 2 bad og vaskerom - Livsløpsstandard - Garasje - Lav dok.avgift!

Viksevegen 52

Primærrom 150 m²
Bruksareal 150 m²
Tomt 1005,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2020
Prisantydning kr 4 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Helt ny og lekker funkisbolig - Boligen ligger landlig til på Vikse, kun få minutter fra Haugesund sentrum - Gjennomgående gode kvaliteter og høy standard - Her er det lagt opp til minst mulig vedlikehold - Boligen er over en etasje, med livsløpsstandard - 4 soverom - 2 bad - Vaskerom - Garasje - Pent opparbeidet tomt Velkommen på visning i Viksevegen 52!

Innhold / standard

Boligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, stue x2, soverom x4, bad x2 og vaskerom. Lekker funkisbolig i landlige omgivelser på Vikse, kun få minutter unna Haugesund sentrum. Boligen er bygget så vedlikeholdsvennlig som overhodet mulig, og er innredet over en etasje. Her er det lagt til rette for en bolig man kan bo i lenge, uansett situasjon. Trappefri adkomst. Boligen har gjennomgående gode kvaliteter, hvor det blant annet kan nevnes: - Parkett på de fleste gulv - Flise på bad, gang og gulv vaskerom - Helsparklede overflater - Listefrie overganger vegg/himling - Lekker kjøkken med integrerte hvitevarer - Royal kledning Boligen har 4 soverom, hvor av hovedsoverom er laget til som en egen "foreldresuite", her med eget bad. De resterende soverom er i egen "fløy", med egen stue like ved. Kanon kjekt for barna i huset. Begge bad har god standard, fullflisede, stilrene, moderne, og man har både badekar og dusj tilgjengelig. Eget vaskerom av god størrelse med bi-inngang. Stor stue med åpen løsning til kjøkken. I stuen har man store vindusflater, som gir godt med innslipp av naturlig lys. Virkelig et behagelig rom å oppholde seg i. Flott kjøkken med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy. Gode arbeidsflater, og masser av oppbevaringsplass i skuffer og skap. Tomten er opparbeidet med gressplen, asfaltert gårdsrom, og et stort støpt terrassedekke som delvis er overbygget. Lettstelt tilværelse med minimale vedlikeholdsbehov.

Beliggenhet

Viksevegen har en flott beliggenhet i landlige omgivelser på Vikse. Her slipper man unna by livets mas og tjas, samtidig som man bor kun få minutters kjøring fra Haugesund sentrum.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i lukket garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. På mottatte bygnignstegninger er kjøkken tegnet inn der stue er i dag og omvendt.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 17 500
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 18 670

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette