Stor innholdsrik familiebolig på Nappatjørn - Stor garasje - Meget forseggjorte uteområder

Nappatjørn 86

Primærrom 252 m²
Bruksareal 329 m²
Tomt 666 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 7
Byggeår 2009
Prisantydning kr 4 990 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: Undereteasje: gang, garasje, hobbyrom, bod og vaskerom. Soverom og bad. Hovedetasje.: gang, 3 soverom, gjestetoalett, kjøkken med kjølerom, stue. Loftsetasje: Hovedsoverom, bad, soverom, soverom og loftstue. Utendørs: Stort gårdstun. Meget stor og romslig terrasse. 2 terrasser/balkong i forbindelse med loftsetasjen. Stor familiebolig i et meget attraktivt og etterspurt område for barnefamilier. Rett utenfor din egen inngangsdør har du stort lysløypenett perfekt for løpe- og gåturer. Gjennom skogen har du kort og trygg vei til område med skoler, barnehager og fritidstilbud. Boligen har stort areal, 7 soverom, store og gode rom med god romfølelse. Deler av eiendommen grenser til friområde og ute er det forseggjort opparbeidet og store terrasseflater med gode solforhold. Stor garasje og god plass til parkering også i gårdstun. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse. Stuen har som resten av boligen utpreget bruk av downlightsbelysning. Stor og god loftstue med utgang til 2 terrasser. Hvit kjøkkeninnredning med øy og følgende integrerte hvitevarer: kjøleskap, stekeovn, micro-ovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjølerom. Kjøkkenet er levert av HTH-kjøkken og lakkert av Knapphus Lakkering. Boligen har totalt 7 soverom, 1 i underetasjen 3 i hovedetasjen og 3 i loftsetasjen. Hovedsoverommet har tilgang til stort helfliset bad med bla. klessjakt. Det er tilgang til bad også i fra loftstue. Hovedbad er utstyrt med: fliser på gulv og vegger, dusjkabinett, badekar og stort baderomsmøbel. Bad 2 er utstyrt med: fliser på gulv og plater vegg. Vegghengt toalett. Dusjhjørne. Romslig vaskerom med kjøkkeninnredning. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sentralstøvsuger - Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Nappatjørn på Frakkagjerd Boligen ligger på et svært populært felt med flere barnefamilier og et trygt og godt nærmiljø. Sentralt beliggende i forhold til fritidstilbud for barna og turløyper for både små og store. Gå rett gjennom skogen og du kommer til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL. Rett utenfor inngangsdøren er et stort lysløypenett fint for gå- og løpeturer. Ønsker du en mer opplevelsesrik tur er det flotte turløyper som går rundt Aksdalsvatnet. Dette er et nyetablert boligfelt som har en spesielt bra beliggenhet i forhold til tilbudene i nærområdet. Spar daglivarebutikk er få minutter unna. Det er ca. 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 ca. km til Aksdal. Eiendommen grenser til friområde og har gode solforhold.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I stor garasje og i gårdstunet.

Oppvarming

Det er oppvarming med vannbåren varme i alle oppholdsrom utenom soverom via varmekjele som drives av naturgass. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette