Enge: Flott enebolig i kjede og dobbel garasje + utleiemulighet (ikke søkt godkjent).

Øyane 35

Primærrom 194 m²
Bruksareal 199 m²
Tomt 557 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1988
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor enebolig i nydelige omgivelser like ved Etne Elva og Etne sentrum. Barnevennlig. - Boligen inneholder bl.a. kjeller med eget bad, soverom, gang og stue/kjøkken. 1. etg. og loft har bl.a. stue, vaskerom, wc, kjøkken, bad og 3 sov (ett med garderobe). 2 terrasser. Veldig flott bad og flott kjøkken. - Boligen har gjennomgått omfattende oppussing de senere årene og fremstår som innflyttingsklar for nye eiere. De fleste overflater er fornyet og både bad, kjøkken og leilighet er oppgradert. - Naboeiendommen kan også kjøpes sammen med denne - ta kontakt med megler for spørsmål rundt det. Det er selgernes datter som bor i nabohuset.

Innhold / standard

Hovedetasje: Overbygget inngangsparti inn til gang med skyvedørsgarderobe, fliser og varmekabler på gulv, tapetserte vegger og takplater. Liten wc med belegg på gulv, servant, sideskap og speilskap. Vaskerom med belegg på gulv, våtromsplater på vegger, utslagsvask, mulighet for å ha ekstra kjøleskap/fryseboks, nyere vvb og rør-i-rør skap. Doble glassdører fra gangen og inn til stue med åpen løsning fra stua til kjøkken. Her er det laminatgulv, varmepumpe, nyere vedovn med glassfront, som kan vendes mot både stue og kjøkken, profilerte takplater med spotter, tapetserte vegger, utgang fra stua via doble terrassedører ut til stor terrasse mot vest. Utgang til terrasse mot nord fra kjøkkenet. Kjøkkenet har fin kvalitetsinnredning med blankpolert svart helstein benkeplate med integrert komfyr, koketopp med induksjon, int. oppvaskmaskin, int. kjøleskap, spotter i tak og spotter inne i skapdører med glassdører. Lysdimmer i stue og kjøkken er ikke tilpasset led pærer. Loft: Gang med laminatgulv, panelplater på vegger og takplater. Flott bad med store fliser og varmekabler på gulv, flislagt vegger, stort dusjkabinett/hjørnebadekar med regnvannsdusj, steamfunksjon og boblebadfunksjon. Det er spotter i tak, hvitmalt panel i tak og moderne servant i hjørneinnredning med to underskaper og benkeplate. Fine innflisede hyller i den ene veggen. Klesbod med belegg på gulv, panelte vegger og utg. til luftebalkong mot øst. Soverom1 med laminatgulv. Dobbelt soverom med laminatgulv. Dobbelt soverom3 med laminatgulv og innebygde skaper. Kjeller.: Egen inngang til gang via ny ytterdør samt også innvendig trapp ned til den samme gangen med garderobe og nytt laminatgulv. Fullverdig kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, heltre benkeplate med halvannen nedfelt vask. Stue med varmepumpe. Bad med belegg på gulv, våtromstapet, wc, servant og dusjkabinett. Soverom med skyvedørsgarderobe og laminatgulv. Dobbel garasje: Frittstående garasje på 40 / 33 kvm (normalt god stand). Støpt gulv, innlagt belysning, sidedør med glassvindu, 3 vinduer, 2 arbeidsbenker og hyller. Frittstående bod på 11/10 kvm. Standard: Innlagt Altibox. Sentralstøvsuger. Boligen har gjennomgått omfattende oppussing de senere årene og fremstår som innflyttingsklar for nye eiere. De fleste overflater er fornyet og både bad, kjøkken og leilighet er oppgradert. - Kjøper må lage eget borehull innen 2 år fra overtagelsesdato. Dette er i dag felles med naboen. Det er også felles septiktank, men det kan fortsatt være slik. Se "Diverse". - Boligen har gjennomgått omfattende oppussing de senere årene og fremstår som innflyttingsklar for nye eiere. De fleste overflater er fornyet og både bad, kjøkken og leilighet er oppgradert.

Beliggenhet

Eiendommen har en nydelig beliggenhet nesten for seg selv (unntatt boligen vegg-i-vegg) like mellom Etneelva og planteskulen på Enge i Etne like ved Etne sentrum. Kort vei til barne- og ungdomsskole samt videregående skole langs ny sykkel- og gangsti. Eiendommen ligger fint til ved vakkert natur- og landbruksområde. Etne har et rikt kulturliv, kulturhus, kjøpesenter, butikker av alle slag, hotell, bank, post og mer. Etneelva er kjent for godt laksefiske. Det er svært gode jaktforhold og turgåeren har mange gode alternativ både sommer og vinter. Kort kjørevei til preparerte langrennsløyper på Olalia eller lysløype på Korlevoll. Det tar ca 1 time til Røldal Skisenter med flotte freeride-områder og stolheis. Enge ligger ca 55 minutter fra Haugesund. Ved utløpet til Etnefjorden ligger Sunnhordlands bassenget og Romsa øyene med flott lagde bryggeanlegg på alle tre øyene. Her yldrer det med båtliv om sommeren. En har lett tilgang til å lyse etter krabbe, fiske kampskjell, dykking, og meget godt fiske etter både torsk, lange og alt det vanlige. Sjøørret innerst i Etnefjorden.

Adkomst

Fra Etne sentrum følger en E 134 østover forbi Etne Senter. Ta første vei til venstre over bro (over Etne elva) og eiendommen ligger da rett frem. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

I garasje og på egen tomt.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn i stua oppe og i stua nede. Vedovnen i stua kan rotere, slik at peis kan vendes mot både kjøkken og stue. Ellers varmekabler og annen elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - NB: Det skal lages en avtale angående alt som er felles anliggende mellom boligene på bruksnummer 26 og bnr. 118. Eiendommene har felles brønn og septiktank. Utgifter til vedlikehold av dette deles likt mellom eiendommene. Brønnpumpe og sikring er montert i kjelleren til bruksnummer 26. Dermed må eiere av bnr. 118 få nøkkel til kjelleren til bnr. 26. - NB: Kjøper forplikter seg ved kjøp til å lage eget borehull innen 2 år fra overtagelsesdato. - Bnr 118 har tilgang til å bruke innkjøring ved poststativ ved behov (forbi trappa til bnr. 26). - Gjensidig mulighet for skillevegg på terrasse. - Hvitevarer på kjøkken i leiligheten medfølger. Integrerte hvitevarer på kjøkken oppe medfølger. - Arbeidsbenk i garasjen medfølger ikke. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette