Åkrehamn - Påkostet enebolig med flott utsikt. Beliggende i populært og attraktivt boligområde.

Støvegen 5

Primærrom 128 m²
Bruksareal 136 m²
Tomt 907 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 5
Soverom 4
Byggeår 1957
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Påkostet enebolig - Fantastisk beliggenhet med kort avstand til Stranden og flotte turområder. - Utsikt over Åkrasanden - Hagestue og stor terrasse med nydelig utsikt. - Opparbeidet uteområde - 2 store utvendige boder.

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre plan og inneholder: 1. etasje: Vindfang, gang, romslig stue, kjøkken og baderom. Hagestue. 2. etasje: Fire soverom og gang.  Undereasjen: Gang, vaskerom, wc, to hobbyrom og gang med utgang til hage. 2 utvendige boder. Eldre enebolig som fremstår som godt vedlikeholdt. Det ble iflg forrige selger gjort store oppgraderinger med bl.a skiftet kledning, ny drenering, ny taktekking. De fleste vinduene og dørene ble også skiftet ut. Gang har malt gulvbelegg og malte vegger. Flott baderom som ble fikset opp i 2014 med varmekabler, Gulvbelegg og våtromstapet. Innredet med moderne baderoms seksjon, dusj og wc. Kjøkken har lys kjøkken innredning med god skapplass. Romslig stue med belegg på gulv og malte vegger. Flott Kleberstein ovn i stuen. Store vinduer med fin utsikt. Utgang til stor terrasse og hagestue. Loft etasjen har 4 soverom og gang. Alle rom har godt med lagring. Det er malt tregulv og tapet på veggene. soverom som i dag blir brukt som loftstue har nydelig utsikt til stranden. Kjeller har stort vaskerom, lagt klar til baderom ( wc er installert), 2 stk hobbyrom med store vinduer som gir godt dagslys. Egen inngang til kjeller.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i populært bolig område med gangavstand til Åkrasand, fine turområder, skoler, barnehage og sentrum.

Adkomst

Følg Vestre Karmøyveg sørover forbi Åkra sentrum. Ta til høyre ned Støvegen. Følg veien og en får boligen på høyre hånd.

Parkeringsforhold

God parkering på eiet tomt.

Oppvarming

Vedovn og Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Kart

Del dette