Enge: Kjekk enebolig med garasje og hage rett ved Etne elva

Strondavegen 81

Primærrom 108 m²
Bruksareal 150 m²
Tomt 749 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1968
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen inneholder i 1. etg. gang, kjøkken, vaskerom, bad, stue og 2 soverom. Grovkjeller med betonggulv har flere gode og store rom. - Takstmannen skriver bl.a. i sin konklusjon: "Huset fremstår som generelt vedlikeholdt, men bærer preg av normal elde og slitasje". - Eiendommen har en av de aller mest populære beliggenheter like utenfor Etne Sentrum og tett inntil den berømte Etne elva. Beliggende i et mindre, etablert boligfelt på motsatt side av krysset mot turistveien til Skånevik. Og like nedenfor boligfeltet Silde. Med gang- og sykkelsti til Enge Skule og inn til sentrum. Det er en fotballbane og lekeplass midt i boligfeltet.

Innhold / standard

Tak over inngangsparti og støpt trapp opp til nyere ytterdør. Gang med belegg på gulv og liten garderobeavdeling. Luke med nedtrekkbar stige til kaldloft. Vaskerom med belegg på gulv, sluk, utslagsvask, dobbelt innebygget skap, ekstra hyller, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt plass til ekstra fryseboks. Man kan, om man ønsker større bad, rive veggene mellom bad og vaskerom for å lage et veldig stort kombinert bad/vaskerom. Bad med belegg på gulv, våtromstapet, panelovn, dusjhjørne med forheng, liten baderomsinnredning med servant og speilskap samt wc. Soverom1 med utgang til terrasse, to doble innebygde skap, belegg på gulv og tapetserte vegger. Soverom2 med belegg på gulv, dobbelt innebygget skap og tapetserte vegger. Kjøkken med belegg på gulv, halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate, opplegg for vaskemaskin, fliser mellom innredningene (heltre furu), ekstra benkeplate på motsatt side, panelovn, høyt sideskap samt skyvedør mellom kjøkken og stue. Stua har belegg på gulv, tapetserte vegger, varmepumpe, vedovn med glassdør, persienner i vindu mot sør. Kjeller: Kjelleren er en grovkjeller med støpt gulv og støpte vegger med innlagt belysning i alle rom. Dersom man vil søke om å innrede flere rom i kjelleren bør det dreneres på nytt. Den innvendige trappa kommer ned til et kjellerrom. Videre er det ett stort kjellerrom. En bod. En matbod med fastmonterte hyller. En vaskekjeller med et gammelt badekar, varmt og kaldt vann, vvb, skaper og benkplass. En stor bod med egen utgang. Enkel garasje (1994 - 25 kvm) med støpt gulv, innlagt belysning og stikkontakter. - Boligen holder normalt grei standard. - Automatsikringer. - Ny strømmåler. - Varmepumpe og vedovn i stue. - Takstmannen skriver bl.a. i sin konklusjon: "Huset fremstår som generelt vedlikeholdt, men bærer preg av normal elde og slitasje". - Takstmannen har registrert vinduer fra 1965, 92, 95 og skriver at 2 stk er skiftet ca. år 2000. Alder tilsier at utskiftning av enkelte vinduer bør forventes i årene fremover. I følge selger er 4 vinduer skiftet ut på 2000 tallet (stue og soverom).

Beliggenhet

Eiendommen har en av de aller mest populære beliggenheter like utenfor Etne Sentrum og tett inntil den berømte Etne elva. Beliggende i et mindre, etablert boligfelt på motsatt side av krysset mot turistveien til Skånevik. Og like nedenfor boligfeltet Silde. Med gang- og sykkelsti til Enge Skule og inn til sentrum. Det er en fotballbane og lekeplass midt i boligfeltet. Etne har et rikt kulturliv, kulturhus, kjøpesenter, butikker av alle slag, hotell, bank, post og mer. Etneelva er kjent for godt laksefiske. Det er svært gode jaktforhold og turgåeren har mange gode alternativ både sommer og vinter. Kort kjørevei til preparerte langrennsløyper på Olalia eller lysløype på Korlevoll. Det tar ca 1 time til Røldal Skisenter med flotte freeride-områder og stolheis. Etne ligger ca 55 minutter fra Haugesund.

Adkomst

Fra Etne Sentrum: Kjør forbi Enge Skule og over Etne elva. Ta så første vei til høyre like etter at man har passert elva. En får da boligen som nummer 2 på høyre siden mot elva.

Parkeringsforhold

Enkel garasje (1994 - 25 kvm).

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stua. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er tinglyst en rettighet for 32/2 å gå over eiendommen med kloakkledninger. 32/2 er Strondavegen 87 samt en liten parsell mellom eiendommen som selges og elva. Etter dagens regelverk vil det være vanskelig å bebygge parsellen ved elva da det er uregulert. Eventuelle nye utslipp fra Strondavegen 87 og ut i elva vil trolig heller aldri bli godkjent.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette