Sentrum – Leilighet med 2 soverom og god standard (2008)- Stort og godt kjøkken - Innendørsparkering - Enkel heis i bygget – Sentrumsnær beliggenhet

Flotmyrgata 199

Primærrom 74 m²
Bruksareal 74 m²
Tomt 970 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 2008
Prisantydning kr 2 190 000
Andel fellesgjeld kr 0
Totalpris kr 2 190 000
Felleskost kr 1 614

Beskrivelse/detaljer

Sentrumsnær leilighet i leilighetsbygg oppført i 2008. Beliggende på Flotmyr med gangavstand til alt sentrum har å by på. Leiligheten er godt utstyrt med bla. stort kjøkken, helfliset bad med egen vaskesone, person/vare-heis og innendørs parkering. Beliggenheten i 3. etasje gir fri utsikt og det er gode solforhold på den sørvendte terrassen.

Innhold / standard

Stuen er av god størrelse og har rikelig med store vindusflater som slipper inn mye dagslys. Fra stuevindet er det alltid noe å få øye på. I stuen er det god plass til spisebord. Fra stuen er det utgang til terrassen. Kjøkkenet er av ekstra god størrelse og er utvidet i forhold til hva som var standard da leilighetene var nye. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, platetopp, kjøleskap og kjøl/frys. Leiligheten har 2 soverom og begge er av god størrelse. Badet er helfliset og fremstår tidsriktig. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjkabinett, baderomsmøbel og høyskap . Badet har egen vaskesone. I gangen er det en stor skyvedørsgarderobe med speil. Det er 1 bod i kjeller. Teknisk info om boligen: - Porttelefon med kamera - Det er innlagt fiber og Altibox fra Haugaland kraft - Parkett på alle gulv forutenom baderomsgulv - Sprinkleranlegg - Elektrisk åpner i garasje Boligen har følgende rominndeling: Gang, 2 soverom, bad m/vaskerom, stue og kjøkken.

Beliggenhet

Sentrum Kort avstand til alt det Haugesund sentrum har å tilby. Dette er leiligheten for deg som ønsker en enkel tilværelse med kort vei til alt det du ønsker i hverdagen. Det er blant annet dagligvarebutikk i et av nabobyggene. Her ligger det til rette for en urban livsstil hvor du er tett på det som rører seg. Det er kort vei til byens mest populære turområder i "Vangen" og i Djupadalen. Leiligheten har en god beliggenhet i bygget.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er egen innvending parkeringsplass som tilhører leiligheten i tillegg til utvendig gjesteparkering.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette