NY PRISANTYDNING! ÅKREHAMN - Lekkert enderekkehus over 2 plan - 4 soverom - 2 bad - Barnevennlig beliggenhet

Tostembekken 7

Primærrom 100 m²
Bruksareal 103 m²
Tomt 147 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Soverom 4
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Nyere og lekker rekkehus i ende - Høy standard - Barnevennlig beliggenhet på Tjøsvoll øst - God planløsning - Solrik og lun terrasse - 4 soverom - 2 bad - Utvendig sportsbod - Ingen fellesutgifter

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, bad, kjøkken, stue og bod. 2.etasje: gang, 4 soverom og bad. Utvendig sportsbod Boligen er av nyere dato og holder høy standard, bl.a: - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning (skiftet filter hvert år) - Rør i rør system - Sentralstøvsuger - Helfliset bad m/skjult vaskerom i 1.etasje - Helfliset bad i 2.etasje - Flott Epoq-kjøkken m/integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, kjøleskap og frys) - Lyse og tidsriktige farger - Dobbelt isolert i den ene veggen i stue - Varmepumpe

Beliggenhet

Flott beliggenhet i barnevennlige omgivelser på nyere byggefelt på Tjøsvoll øst i Åkrehamn.

Adkomst

Ta østover i rundkjøringen ved Amfi-senteret i Åkrehamn inn på Tostemvegen. Følg vegen ca 1,3 km og ta til høyre inn på Tostembekken. Boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

Privat parkeringsplass samt felles parkeringsplass

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabler på begge bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken (oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøleskap/frys) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette