Flott hytte med fantastisk sjøutsikt- Kort avstand til både sjø og naust- Pent opparbeidede uteområder

Toadalsvegen 50

Primærrom 64 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 1086 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1982
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Romslig og flott hytte med fantastisk utsiktsbeliggenhet - Hytten ligger usjenert til, med svært gode solforhold - Store terrasse-områder rundt hele hytten - Mange typer frukt og bærtrær på eiendommen - Halvpart av naust - Gode parkeringsmuligheter - 3 soverom + hems - Stor og luftig stue med åpen løsning til kjøkken - Utsikt og beliggenhet bør oppleves for korrekt inntrykk - Kun ca 50 minutters kjøring fra Haugesund!

Innhold / standard

Hytten er innredet over en etasje (pluss hems), og inneholder følgende: 1. etasje: Kjøkken/stue, mellom-gang, bad og soverom x3. Parker bilen på anvist biloppstillingsplass, og spaser de få meterne ned til hytten på en koselig grussti. Det første som tar en imot på denne eiendommen, er de fantastisk flotte og delikat opparbeidede uteområdene. Her er det store terrasse-områder belagt med vedlikeholdsvennlige produkter, gressplen, frukttrær og flott beplantning. Utsikten fra de fleste steder på tomten er spektakulær, og bør i aller høyeste grad oppleves for korrekt inntrykk. Her senker man virkelig roen! Praktisk bod like ved terrasseområdet. Hytten har innlagt vann fra borehull, og forbrenningstoalett. Stor stue med åpen løsning inn mot kjøkken. I stuen er det god takhøyde, store vindusflater og utgang til terrasse. Fantastisk flott utsikt mot Sunnhordlands-bassenget fra dette rommet. Se bilder! Oppvarming fra flott vedfyr. Nye laminatgulv. Det finnes tre gode soverom i tillegg til en romslig hems, så her ligger alt til rette for at hele familien kan samles og nyte fritiden på flotte Bjoa! Like ved soverom har man et funksjonibelt bad med dusjkabinett og forbrenningstoalett. Like nedenfor hytten eier man en halvpart av et kjekt naust. Her er det montert opp et "kran" system, som legger til rette for at man enkelt skal kunne heise inn og ut båten. Hytten og tomten gir inntrykk av å være meget godt vedlikeholdt, og det er ifølge selger oppgradert etter behov.

Beliggenhet

Nydelig utsiktsbeliggenhet i naturskjønne og rolige omgivelser på Bjoa. Her kan en virkelig senke skuldrene, og roe ned i en ellers så hektisk hverdag. Utsikten er slående, og denne har man fra de fleste steder på tomten. Ellers er har tomten en solrik og lun beliggenhet. Her har man gode solforhold helde dagen!

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

God parkering på felles biloppstillingsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer (bortsett fra kjøleskap på kjøkken) medfølger i handelen. - Selger er åpen for å selge hytten medfølgende storparten av inventar og møbler. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette