Førre/Nodland - Enebolig med romslig tomt (1 904 kvm) - Utsikt til vannet og grensende til fri natur - Nytt tak (2010)

Nesheimsvegen 100

Primærrom 149 m²
Bruksareal 202 m²
Tomt 1904,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1974
Prisantydning kr 2 690 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, bad, kontor/sov, soverom, bod/kjellerstue, og vaskerom. Klesbod. 2. Etasje: Stue, kjøkken, soverom, soverom og bad. Utendørs: 2 boder, lekehytte og garasje. Grunnmur til gammel hytte. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til vinterhage og terrasse. God standard i stue med lyse farger og downlights i tak. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og kjøl/frys. Ny oppvaskmaskin som følger med. Årstall: 2008 Hovedsoverommet har stedbygd garderobe. Det er totalt 4 soverom i boligen. Badet har belegg på gulv og tapet/plater på vegg. Sikring lagt opp til fremtidig varmekabler. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. Tekniske oppgraderinger utvendig: - Nytt komplett tak i 2010 (eks. vinterhage) av fagfolk. - Nytt sikringskap 2014, utført av eier som har fagbrev elektriker. Nytt ledningsnett i huset. Belysning downlights i stue (2 soner) utført i 2016. - Nye vinduer store deler av hovedetasjen (8 er skiftet) fra 2008 og frem til nå. - Ny varmepumpe i 2018

Beliggenhet

Førre/Nodland Gangavstand til Førre skole. Der er det også kunstgressbane og ballbinge. På Nesheim og Stakkestad er det gode turområder og flere fine turmål å velge i. Valhest er en av de mest populære turene. Fredlig og landlig beliggenhet.

Adkomst

Fra Førre skole, kjør mot Stakkestad. Istedenfor å ta til høyre til Stakkestad tar du til venstre. Du får boligen på din venstre side. Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I gårdstun og i garasje.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ildstedet (både oppe og nede) sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Påbygg vinterhage er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold - Utvidelse av soverom ved tidligere balkong soverom er ikke omsøkt/godkjent hos kommunen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette