Bolig med 6 soverom & 2 stuer - Utleie-leilighet (ikke godkjent) - Sentral beliggenhet!

Haugevegen 40 B

Primærrom 170 m²
Bruksareal 170 m²
Tomt 411 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1955
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

Sentral bolig i attraktivt område på Hauge. Boligen ligger like ved Hauge barne- og ungdomsskole. Hovedboligen i 2. etasje inneholder stort lagringsloft, gang med garderobeplass, 3 soverom, bad, stue og kjøkken. Utleid leilighet i 1. etasje for kr. 7.000 (ikke godkjent) som inneholder gang, 3 soverom, bad, stue og kjøkken. Eneboligen holder normal standard med en rekke oppgraderinger i 2013. Det er utvendig bod og parkeringsplass. Velkommen på visning av Haugevegen 40B!

Innhold / standard

I 1. etasje: Felles trapperom med vaskerom. Utleie-delen: Gang, mellomgang med garderobeplass, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. Utleid for kr. 7.000 med 2. mnd oppsigelse. I 2. etasje: Stort lagringsloft, gang, mellomgang med garderobeplass, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. - Bolig trolig oppført i 1955, omgjort til enebolig i ca. 1977. Se vedlagte tegninger i den komplette salgsoppgaven. - Eldre/noe eldre kledning på fasade, fasade med grunnmur ble sist malt i ca. 2013. - En rekke vinduer i eneboligen har vinduer produsert i perioden 2010 - 2012 og terrassedør 2. etasje satt inn i 2013. - Ca. 2013 oppusset bad i utleie-leiligheten som egeninnsats med ny membran, nye varmekabler, nye fliser og nytt toalett. - Nyere kjøkken i utleie-leiligheten med hvite fronter og noe slitasje. Fliselagt vegg og mellom under- og overskap. - Ca. 2013 oppusset bad i 2. etasje som egeninnsats med ny membran, nye varmekabler, nye fliser og nytt toalett. - Nyere kjøkken i 2. etasje med eike-fronter og stein benkeplate. - Nytt elektrisk anlegg i boligen, nytt sikringsskap og det meste av ledningsnettet strukket på nytt. Arbeidet er gjort som egeninnsats, men det har vært El-kontroll, Brannforebyggende el-kontroll NEK 405-2 og gjort utbedringer av ETR. Se kontroll i den vedlagte salgsoppgaven. - 2 varmtvannstanker i boligen fra 2002 og 2013, kun en i bruk pr. dags dato, men mulighet å bruke begge, men det har ikke vært behov. - Bygget i del av terrasse, ikke omsøkt. - Det presiseres att dette er en eldre eiendom hvor det må påregnes oppgraderinger for å nå dagens krav til standard. Det presiseres att arbeid utført etter 2011 er i stor grad gjort som egeninnsats og att det på dette arbeidet ikke gis noen garantier.

Beliggenhet

Haugevegen 40B har barne- og familievennlig beliggenhet samtidig som en har kort avstand til Haugesund sentrum. Fra boligen har en Hauge barne- og ungdomsskole i umiddelbar nærhet. Videre kort avstand til barnehage og de fleste videregående skolene i Haugesund. Rundt Haraldsvang finner en eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde. Lett tilgang til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kvelds-underholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Ellers kort gang/sykkelavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper.

Adkomst

Følg Haraldsgata nordover forbi Byparken og videre opp Haugeveien. Passer Hauges skole og ta umiddelbart vei til høyre. En får da Haugevegen 40B som tredje bolig på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

God biloppstillingsplass i gårdsrom på egen tomt.

Oppvarming

Varmekabler på begge bad. Varmepumpe i begge enhetene med en utedel. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette