Solvang - Innholdsrik bolig - 5 soverom, 2 rålekre bad, 2 stuer og nydelig kjøkken!

Kon-Tikivegen 15 D

Primærrom 143 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 852 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2019
Prisantydning kr 5 490 000

Beskrivelse/detaljer

I enden av den barne- og familievennlige gaten Kon-Tikivegen vil denne stilrene og fantastiske boligen bli oppført. Her bor en solrikt, en har fritt utsyn utover Haugesund og med alt familien skulle trenge i nærområde. Rett over gaten har en butikk, flere barnehager i område, et eldorado av aktivitetsmuligheter for alle rundt Haraldsvang, en spasertur ned til sentrum, gangavstand til populære Solvang barneskole, videre kort avstand til Haraldsvang ungdomsskole og de videregående skolene. Estetisk nydelig, men også en veldig praktisk utformet med vindfang, gang, bod, 4 soverom + foreldre-soverom med bad og garderoberom, vaskerom, bad 2, stor stue og åpen kjøkken/stueløsning. Høy standard med tidsriktige overflater, nydelig Norema kjøkken med hvite fronter og helflisede bad med rålekre flisevalg. Velkommen på visning av Kon-Tikivegen 15D!

Innhold / standard

1. etasje: Vindfang, gang, hovedsoverom med bad og garderoberom, vaskerom, wc og åpen kjøkken/stueløsning. 2. etasje: Gang, bod, 4 soverom, bad og stue. - Prosjektert bolig med stilren, meget lekker fasade. - Gjennomtenkt bolig av arkitekt Bjarne Skattkjær. - Fasade i murpuss med utstrakt bruk av vinduer. - 3-lags PVC vinduer med svarte karmer utvendig. - Moderne med gipsvegger- og tak som er listfrie. - Leveres med hvitlasert eike-parkett i alle rom. - Nydelig Norema kjøkken med intg. hvitevarer. - Helfliset bad med rålekre flisevalg (60x120 cm). - Vaskerom med fliselagt gulv og varmekabler. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Det vil bli innstalert luft-til-luft varmepumpe.

Beliggenhet

Denne boligen i Kon-Tikivegen ligger fint til, familievennlig i ende av gate uten gjennomgangstrafikk. Boligen ligger høyt i terrenget med fritt utsyn utover Haugesund. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Barne- og familievennlig med kort avstand til barnehager, Solvang barneskole, Haraldsvang ungdomsskole og de videregående skolene i Haugesund. Her har en alt i nærområde. Lett tilgang til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Ellers kort gangavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Følg Skjoldavegen forbi "Tito bygget", passer stort leilighetskompleks på venstre side av veien og ta første vei til venstre. Ta deretter andre vei til høyre innpå Kon-Tikivegen. Følg veien med sving til høyre og så en venstre sving. Ta deretter første veil til høyre og kjør rett frem og en er på tomten til Kon-Tikivegen 15 D og E. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt. Carport kan oppføres med kostnad på kr. 165.000.

Oppvarming

Varmekabler på bad og vaskerom. Varmepumpe. Balansert ventilasjon med varme-gjenvinning. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Ingen bad leveres med badekar jfr. illustrasjonstegning. - Byggeprosessen starter så snart begge boligene er solgt. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen vil bli seksjonert og tomten vil bli fellesareal.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette