Nedstrand - Enebolig med potensial - Behov for oppgradering/renovering - Stor tomt - Gode solforhold - Familievennlige Hinderåvåg

Nypedalen 1

Primærrom 128 m²
Bruksareal 212 m²
Tomt 1447 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 1975
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

Enebolig i familievennlige Hinderåvåg på Nedstrand. Boligen har behov for oppgraderinger og renovering, men har et godt potensial med stor grunnflate, loft og stor uinnredet kjeller. Stor tomt som vil være enkel å ta i bruk og eventuelt opparbeide. Eiendommen har meget gode solforhold. På Hinderåvåg har du butikk, skole, barnehage og idrettsanlegg rett i nærheten.

Innhold / standard

Stor og romslig stue med utgang til terrasse og uteområde. Enkel kjøkkeninnredning men funksjonelt. Per nå har boligen 3 soverom, men det er gode innredningsmuligheter i den store kjelleren. I hovedetasjen er det bad og toalett. Badet er blitt fornyet siden byggeåret. I kjelleren er det vaskekjeller, 3 boder og 2 store kjellerrom. Teknisk info om boligen: - varmepumpe ny i 2011. - noen nye vinduer, men det meste er fra byggeår - automatsikringer Boligen går over 3 plan og inneholder: Kjeller: vaskjekjeller, 3 boder og 2 kjellerrom. Hovedetasje: Stue, kjøkken, gang, bad, toalett og 3 soverom. Loft: uinnredet loftsrom.

Beliggenhet

Hinderåvåg på Nedstrand Etablert og rolig byggefelt i Hinderåvåg med en blanding av eldre og nyere bebyggelse. Dette er et triivelig bomiljø i barne -og familievennlig område med kort gange til blant annet butikk, skole, idrettsanlegg og klubbhus.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er meget god plass til parkering på tomten og i gårdstunet.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ildsted i stuen. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Festekontrakten ble inngått fanuar 1976, og gjelder frem til 2075 (99 år). Festeavgift ble i 1976 satt til kr. 135,- pr år. Denne indeksreguleres. - Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at selgere er arvinger og dermed har begrenset kunnskap om eiendommen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette