VISNINGSHELG! Kolnes - Innholdsrik enebolig med 6 soverom - Usjenert endebeliggenhet mot friområde - Pen tomt, carport!

Torvmyrvegen 16

Primærrom 172 m²
Bruksareal 205 m²
Tomt 754 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1988
Prisantydning kr 2 490 000

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Torvmyrvegen 16 har attraktiv og skjermet beliggenhet i ende av gaten mot friområde på et barne- og familievennlig boligfelt. En praktisk familie-eneboligen som er Innholdsrik med vindfang, gang, bod, 2 bad, vaskerom, kjøkken, stue og 6 soverom eller 5 soverom og loftstue. Velholdt og innflytningsklart, men holder standard fra byggeår. Pen endetomt med stor hage, stor utvendig bod/verksted (tidligere garasje) og fri terrasse. Stor carport på ca. 27 kvm med praktisk bi-inngang til vaskerom. Familievennlige Hestfaret med barn i alle aldre og med trygg skolevei til Kolnes barneskole. Velkommen på visning av Torvmyrvegen 16!

Innhold / standard

I underetasjen: Vindfang, gang, bod, 2 soverom, vaskerom med bi-inngang fra carport og bad. Bad med belegg på gulv og tapetserte vegger. Videre kan badet skilte med godt gulv-areal, toalett, baderomsinnredning, dusjkabinett og varmeovn på vegg. Vaskerom med dør direkte ut til carport, praktisk! Bod i underetasjen og utvendig bod like ved carport har et samlet areal på 33 kvm. Med andre ord har en god oppbevaringsplass. I hovedetasjen: Gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Bad med dør fra både hovedsoverom og gang. Badet er av den romslige størrelsen med belegg på gulv, varmekabler og tapetserte vegger. Badet har badekar, toalett, flott innredning og speil på vegg. Kjekt kjøkken-rom med plass til spisebord. Originalt kjøkken med hvite fronter og kjøkkenplater mellom under- og overskap. Svært luftig stue med store vindusflater for godt med naturlig lys. Utgang til øst- og sørvendt terrasse som er delvis overbygd. I stuen har en god plass til stort sofahjørne og spisebord for alle anledninger. I loftsetasjen: Gang, 2 soverom eller 1 soverom og loftstue. - Velholdt enebolig som ble oppført i 1988/89. - Holder hovedsakelig standard fra byggeår. - En kan flytte rett inn uten å foreta oppgraderinger, men det må påregnes modernisering for å nå dagens krav til standard/utførelse. - Loft innredet etter byggeår med 2 soverom. - Det ble satt inn varmepumpe i 2014 i gang. - Det er sikringsskap med automatsikringer. - Innlagt tv og internett fra lokale Altibox.

Beliggenhet

På barne- og familievennlige Hestfaret, i enden av gaten mot friområde finner en Torvmyrvegen 16. Her bor en skjermet og usjenert i rolige omgivelser i enden av gate uten gjennomgangstrafikk. Noe sjøutsikt fra hovedetasjen og fin sjøutsikt fra loftsetasjen. På eiendommen har en sol fra tidlig morgen til ca. 19:30/20:00 kveldstid. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Her bor en svært barne- og familievennlig på boligfeltet Hestfaret med barn i alle aldersgrupper. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor eneboligen. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og gressbane. Samt golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt for mange.

Adkomst

Fra E134 ta veien til venstre ved skilting til Kolnes. Følg veien til en får skilting til Hestfaret på høyre side av veien. Følg veien oppover og ta andre vei til venstre. Passer lekeplass på venstre side av veien og ta deretter første vei til venstre innpå Torvmyrvegen. Torvmyrvegen 16 ligger da som siste enebolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Biloppstillingsplass i asfaltert gårdsrom eller i stor carport.

Oppvarming

Varmekabler på bad i 2. etasje. Klebersteinsovn i stue 2. etasje og varmepumpe i gang 1. etasje. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette