Nyere, lettstelt og flott bolig over 1 etasje m/garasje- Usjenert og solrikt - Beste beliggenhet på feltet

Gjerdestykket 47

Primærrom 89 m²
Bruksareal 97 m²
Tomt 292,3 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2016
Prisantydning kr 2 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Nyere og lekker bolig med attraktiv beliggenhet - Boligen har den beste beliggenheten på dette feltet! - Luftig og fri beliggenhet på et høydedrag, uten noe særlig innsyn - Boligen er meget lettstelt, og har alt på en flate - Svært velholdt, fremstår som ny! - Flere oppgradering fra standard på blant annet kjøkken, hvitevarer, parkett, terrasse mm. - Vedfyr - Sentralstøvsuger - Stor terrasse på rundt 100 kvm - Garasje med portåpner Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken Lekker og nyere bolig i svært populære og rolige omgivelser. Stor og luftig stue med åpen løsning mot kjøkken. Store vindusflater gir godt med naturlig lys. Hvit-tonet parkett på de fleste gulv og malte overflater. På bad og inngangsparti er det fliser på gulv. I stuen er det oppvarming fra vedfyr. Lekkert bad med fliser på gulv, og plater på vegg. Stor dusjnisje og stilig baderomsinnredning. Varmekabler i gulv. Eget vaskerom. Oppgradert Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer. Stor platetopp og stilige fronter. God plass til flere spisebord. Denne boligen har den flotteste beliggenheten på dette feltet. Her ligger man fint til på et lite høydedrag, med luftig og fritt utsyn. Stor terrasse på rundt 100 kvm, legger til rette for at man virkelig kan nyte tilværelsen i disse solrike omgivelsene. Gode lagringsmuligheter på stort loft. Bod like utenfor inngangsparti. Garasje med automatisk portåpner. Det er innlagt fiber fra Altibox i boligen. Balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 72 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 73 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette