Attraktivt rekkehus i endegate - nordre bydel – rolig og barnevennlig område.

Beitene 10 B

Primærrom 109 m²
Bruksareal 117 m²
Tomt 51989 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Andel
Soverom 3
Byggeår 1973
Prisantydning kr 2 190 000
Felleskost kr 3 555

Beskrivelse/detaljer

- Romslig stue med solrik terrasse og balkong mot sør. - Opprinnelig kjøkken med innredning i heltre og spiseplass. - Bad oppusset i 2012 med fliser på gulv, varmekabler og Fibo baderoms plater på vegg. - 3 gode soverom med skapplass. - Romslig vaskerom og gjestetoalett - Nyere vinduer og dører skiftet ut av borettslaget. - Egen hage med gressplen, busker og redskapsbod. - Rolig beliggenhet i blindvei - Barnevennlig med kort vei til Gard skole.

Innhold / standard

Meget praktisk og innholdsrikt rekkehus. Boligen inneholder gang med garderobeplass, varmekabler i gulv. Hovedsoverom med garderobeskap og terrassedør. Soverom nr.2 er nytt fra 2012, skyvedørsgarderobe. Bad med fliser på gulv og varmekabler, vegg, tak og innredning nytt fra 2012. Stort vaskerom med egen bi-inngang, utslagsvask og nyere VVS. 2 innvendige boder. Boligens 2. etasje består av soverom med skapplass. Mellomgang. Gjestetoalett med servant nytt i 2005. Kjøkken med opprinnelig kjøkkeninnredning i heltre med god skap og benkeplass. God spiseplass. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til sørvendt solrik altan med utsikt, trapp fra altan ned til terrasse. Boligen er meget velholdt. Stor og flott beplantet hage med redskapsbod som er isolert i gulv og med innlagt strøm. Redskapsbod er omsøkt i borettslaget. Boden er frittstående med areal på ca. 10-12m2 opplyser selger.

Beliggenhet

Meget barnevennlig og attraktiv beliggenhet i blindvei. Gangavstand til butikker, Gard skole, barnehager, bussforbindelser, Gard Senter samt Kvala senteret. Rolig område med mange barnefamilier.

Adkomst

Fra Haugesund sentrum kjør retning nordover, ta til høyre i rundkjøring ved Coop Kvala ta deretter første til høyre. Følg vegen rett frem og ta til venstre i neste kryss. Man vil da få Beitene som første veg inn til høyre. Deretter er det andre avkjørsel til venstre. Følg vegen inn til høyre og du vil da se de hvite rekkehusene første avkjørsel til venstre. Det vil bli skiltet med Eiendomsmegler A sine visningsskilt ved fellesvisninger.

Parkeringsforhold

Parkering på utsiden av boligen og ellers gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet og i gang i første etasje. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun oppvaskmaskin og komfyr inngår i salget. Det gis av selger ingen garanti på disse. Krystall lysekrone over spisebord inngår ikke i salget. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette