VISNINGSHELG! Haugesund - Innbydende leilighet med nydelig sjøutsikt - Heis/garasje - Tiltalende kjøkken og bad!

Smedasundet 21

Primærrom 49 m²
Bruksareal 49 m²
Tomt 1429 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 2009
Prisantydning kr 1 890 000
Felleskost kr 2 213

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Strøken og innflytningsklar leilighet med maritim beliggenhet. Fra stue, kjøkken og soverom har en fri og nydelig utsikt til Karmsundet og sjøen. Påkostet og holder god standard. Leiligheten har god planløsning med gang, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Lyse overflater, tiltalende kjøkken og helfliset bad med lekker innredning. Tilhørende bod, heis, garasje, stort treningsrom og gjesterom. Mulighet for båtplass. Velkommen på visning av denne leiligheten i Smedasundet 21!

Innhold / standard

I 2. etasje: Gang, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med nydelig utsikt til Karmsundet og sjøen. Utgang til sørvendt og delvis overbygd terrasse med sol fra tidlig dag til ca. 16:00 - 17:00 sommerstid. Plass til sofahjørne og det er satt inn et tiltalende Schmidt kjøkken med hvite fronter. Medfølgende oppvaskmaskin og integrert komfyr/platetopp. Stuen og soverom har en utstrakt bruk av vindusflater for godt med naturlig lys og god utnyttelse av utsiktsbeliggenheten. Stort soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og med stor skyvedørsgarderobe. Her våkner en til nydelig utsikt mot sjøen. Nydelig, helfliset bad med varmekabler i gulv og downlights i tak. Lekker og solid innredning fra Fossbad med tre-aktige fronter. - Innflytningsklar leilighet oppført i 2009. - Det er lagt lik parkett på alle gulv i leiligheten. - Det er lyse og tidsriktige fargevalg på alle vegger i leiligheten. - I 2013 ble det malt og tapetsert i både gang og stue. - Nydelig, og helfliset bad med lyse flisevalg og dusjhjørne. - Påkostet med nydelig Fossbad innredning på bad med baderomsinnredning, 2 sideskap og speil med belysning i 2018. - Satt inn skyvedørsgarderobe på soverom i 2012. - Herlig takhøyde i flere rom på 2,5 m. - Leilighetskompleks med sprinkler-anlegg og rør-i-rør system.

Beliggenhet

Prosjektet Karmsund Brygge ligger sentralt og attraktivt til i Haugesund. Leiligheten har fantastisk beliggenhet i sjøkanten. Her bor en maritimt med god kontroll på båttrafikken langs innseilingen til Haugesund. Leiligheten har nydelig sjøutsikt mot sør, Karmsundet, innseilingen i Karmsundet og sjøen. Denne fantastiske utsikten kan nytes fra soverommet, stuen, kjøkken og fra terrassen. Her vil det hver dag lages et nydelig bilde like utenfor leiligheten. Prosjektet har kjekk og sentral beliggenhet like ved sjøkanten i Karmsund brygge. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum. Tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Gangavstand til studiesteder, treningssenter, bensinstasjoner, bakeri og butikker.

Adkomst

Følg Salhusvegen sørover fra Haugesund sentrum, ta vei til høyre like før Karmsund videregående. Følg veien nedover til en får Karmsund brygge i forkant. Leiligheten ligger da i første bygg på venstre side. Leiligheten ligger i andre etasje mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. P-plass merket med 25 / H0206.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oppvaskmaskin, komfyr og platetopp medfølger i salget. Front til oppvaskmaskin ligger i boden og medfølger om en ønsker integrert oppvaskmaskin. - Det er vaskemaskin og tørketrommel i en bod, som kan medfølge etter avtale med selger. - Kjøkken-øy blir demontert og medfølger ikke i handelen. - Tv-innredning med hyller og skap på vegg medfølger ikke i handelen. Tv-feste medfølger.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette