VISNING NÅR DU VIL! Flott fritidsbolig i ende av blindveg på Bokn - Pent opparbeidet tomt med utsikt - 5 soverom

Lodavegen 527

Primærrom 142 m²
Bruksareal 142 m²
Tomt 1629,6 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1947
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott fritidsbolig med skjermet beliggenhet - Boligen er meget godt vedlikeholdt og har flere oppgraderinger de seneste år - Stor og solrikt terrasse-område med nydelig utsikt - Mange sengeplasser og 5 soverom - Stor og luftig stue med utgang til hagestue og terrasse - Frukttrær og pent opparbeidet hage - Godt med lagring i stor utstyrsbod - Usjenert og tilbaketrukket beliggenhet

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vaskerom, hobbyrom og soverom x2. 1. etasje: Gang, bad, soverom, stue og kjøkken. Loft: Gang og soverom x2. Parker bilen på biloppstillingsplass, og ta deg videre inn i denne koselige fritidsboligen. En lys og trivelig gang er det første man møter i denne boligen. Her er det nylig lagt tidsriktig og stilig laminat på gulv og montert inn ny el-tavle. Stor og luftig stue med mye vindusflater. Her får man godt med naturlig sollys. Lyse fargevalg, tapetserte vegger og vedfyr. Stuen er praktisk og naturlig delt opp i to "soner". Den ene er per i dag brukt som tv-stue, og den andre som spisestue-del med utgang til terrasse. Fra spisestuen har man også direkte adkomst til boligens kjøkken. Praktisk og romslig kjøkken. Innredning med hvite fronter, lyse gulv og hvitmalte vegger, samt godt med plass for oppbevaring i skuffer og skap. Hvitevarer medfølger handelen. Praktisk og fullt utstyrt baderom. Lyst og pent. Her har man nyere dusjkabinett, baderomsinnredning og overskap med speilfront. Mekanisk avtrekk. Denne fritidsboligen har godt belegg på soverom. Hele 5 stykker! Hovedsoverom med strategisk og fin plassering i boligen, like ved baderom. Her er det integrert garderobe, god plass og flott kontrastvegg malt med kalkmaling. I kjelleretasjen har man to romslige soverom. Begge med hvitmalte vegger og tak. Kjekk skyvedørsgarderobe på det ene soverommet. I kjelleren befinner det seg også et oppholdsrom/kjellerstue. Dette rommet er av selger benyttet som "biljardrom". Stort vaskerom med bi-inngang. Loftsetasjen har selger fått innredet med to soverom. Her har man fått mye ut av disponibelt areal! Det er satt inn Velux takvindu på begge rom, som gir nødvendig naturlig lys. Disse kan åpnes, slik at man nærmest får følelsen av å stå på en terrasse med utsikt. Bør oppleves! Det er lagt inn fiber fra Altibox i boligen. Eiendommens utearealer skiller seg her ut i fra mengden! Tomten er usedvanlig pent opparbeidet, ligger fint og tilbaketrukket til, i tillegg til at man har en fantastisk flott utsikt. Selger har fått bygget en stor terrasse med utgang fra stuen. Her er det også satt opp en sommerstue, slik at man også får benyttet terrassen selv om være ikke skulle vise seg fra sin aller beste side. Dette føles nærmest som en forlengelse av stuen. Gode solforhold har man også. God plass for oppbevaring av hageutstyr i stor redskapsbod og under terrasse.

Beliggenhet

Flott, landlig og tilbaketrukket beliggenhet i svært solrike omgivelser. Nydelig utsiktsbeliggenhet! Her senker man virkelig roen, med flott natur på alle kanter. Kom på visning og opplev denne fantastiske plassen og eiendommen!

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr i stue og varmekabler på 2 soverom, kjellerstue, gang hovedetasje og bad hovedetasje. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Robotklipper medfølger ikke handelen. - Informasjon fra Bokn kommune: Kommunen har ikke registrert avgift på fritidsbolig. Er det pipe så skal det være feieravgift, ikke kontrollert. Er det innlagt vann så skal slamavgift (tømming) i lag med renovasjonsavgift gå via HIM

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette