Haugesund - Nyere leilighet midt i hjerte av sentrum. Garasje - Mulighet for nedbetaling av fellesgjeld.

Strandgata 163

Primærrom 55 m²
Bruksareal 59 m²
Tomt 660 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 2006
Prisantydning kr 490 000
Andel fellesgjeld kr 953 581
Totalpris kr 1 443 581
Felleskost kr 7 259

Beskrivelse/detaljer

Strøken og nyere leilighet beliggende midt i hjerte av sentrum. Her kan en stålsette seg for en urban og lettstelt tilværelse i en ny og innflytningsklar leilighet midt i sentrums kjernen. Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder gang, kontor/gjesterom, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Med bygge år 2006 holder leiligheten normalt god standard. Flott, hel-fliset bad med stort dusjhjørne. Herlig stue med store vindusflater og god plass til spise- og sittegruppe. Tiltalende kjøkken med integrerte hvitevarer. Parkering og bod i lukket garasjeanlegg. Kort gange til handlegater, restauranter, studiesteder, kino og alt annet Haugesund har å by på. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

Innbydende leilighet med sentrumsnær beliggenhet. Det finnes ikke mange leiligheter med nyere bygge år, i denne prisklassen og som ligger midt i Haugesund sentrum. Leiligheten ble bygget i 2006 og holder normalt god standard. Flytt rett inn i en urban tilværelse. Praktisk og luftig planløsning med gang, kontor/gjesterom, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Tilhørende bod på ca. 4 kvm i lukket garasjeanlegg. I gang som ønsker deg velkommen inn er det lagt parkett på gulv som er gjennomgående gjennom leiligheten for en fin helhet. Gangen har bredde på 2 m som gir en luftig følelse og sørger for god oppvaringsplass til sko- og yttertøy. Her har en plassert sikringsskap med automatsikringer. Leiligheten ble ved bygging oppført med ett stort soverom, selger har her valgt å dele av rommet som har gitt kontor/gjesterom og soverom. Om ønskelig kan lettvegg tas ned og en vil få ett stort soverom. Flott, helfliset bad med grå fliser på gulv og varmekabler. Lyse, lette flisevalg på vegg og hvit baderomsinnredning. Stort dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin, overskap og speil. Tidsriktige fargevalg på vegger og en rekke kontrastvegger. Herlig kjøkken/stueløsning med store vindusflater som måler 4,6 m i bredde. Gir godt lysinnslipp og sørger for en god romfølelse. I stueløsningen har en plass til både spise- og sittegruppe. Utgang til mindre luftterrasse mot vest. Aron kjøkken med lyse fronter og lekre flisevalg mellom under- og overskap. Integrert komfyr, platetopp, komfyr og kjøp/fryseskap.

Beliggenhet

Her bor en i midt i hjerte av Haugesund med adkomst fra Haraldsgata. Her ligger alt til rette for en lettstelt og urban tilværelse midt i sentrums kjernen. Kort gangavstand til kaien og Haugesund sentrum med en rekke resturanter. Ønsker en shopping går en rett ut hoveddøren til gågaten og butikkene som følger. Ellers kort avstand til studiesteder som Høyskolen og Edda Kino. Det er bygg i forkant og bakkant mot forholdsvis Strandgaten og Haraldsgata, som skjermet godt for bylivet. Om en ønsker å trekke seg tilbake å nyte en rolig dag.

Adkomst

Helt nord i Haraldsgata finner en Rema 1000 butikk, butikken ligger i krysset Skjoldavegen/Haraldsgata. Når en står utenfor butikken gå i Haraldsgata sørover. Når en passerer gatekjøkken på høyre side vil en få inngangen mellom bar og nevnte gatekjøkken. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast bil oppstillingsplass i lukket garasjeanlegg med adkomst fra Strandgaten.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kontor/gjesterom er ikke godkjent som soverom uten vindusflate. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlems frist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette