Haugesund sentrum - Lys og pen 2-roms omsorgsleilighet. Flott beliggenhet i 2. etasje. Sørvendt solrik balkong

Sørhauggata 96

Primærrom 46 m²
Bruksareal 46 m²
Tomt 814 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1999
Prisantydning kr 760 000
Andel fellesgjeld kr 246 581
Totalpris kr 1 006 581
Felleskost kr 6 158

Visning

6. april 2020 kl. 16:00 til 20:00

Innhold / standard

Omsorgsleilighet i Haugesund sentrum. Borettslaget består av 15 leiligheter. I bygget er det i tillegg fellesrom for beboerne, samt gjesteleilighet for besøkende. Flott og usjenert felles hage/park på vestsiden av bygget. Kjøper må ifølge vedtektene i borettslaget være over 60 år eller uføretrygdet. Leiligheten ligger i byggets andre etasje, sørvendt og har flott utsikt mot bakhagen god skjermet fra Sørhauggata. Inneholder entre/gang med garderobeplass og dørtelefon. Romslig bad/wc med innfellbare dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. Godt soverom med skapplass. Åpen stue - kjøkkenløsning. Pen kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass. Komfyr koblet til komfyrvakt. Plass for sofa og spisegruppe. Utgang til sørvendt balkong. Det er i tillegg en bod ute i felles gang.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Sørhauggata like ovenfor Helsehuset og Markedet. Kort rusletur til alt sentrum har å tilby. Matbutikk og restaurant i Helsehuset.

Adkomst

Inngangen er rett sør for de nye studentboligene vis a vis parkeringshuset.

Parkeringsforhold

Borettslaget disponerer 2 parkeringsplasser i parkeringshuset for beboerne. Konf. styret om noen av disse er ledige. Det er også 1 plass i parkeringshuset for besøkende.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming via gass. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer(ikke frittstående) på kjøkkenet medfølger i handelen. Selger innestår ikke for kvaliteten på hvitevarer. Bare eldre over 60 år eller uføretrygdede, med pleie og omsorgsbehov, som er andelseiere i boligbyggelaget og som er utpekt/godkjent av Haugesund kommune, kan være andelseiere Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette