KOPERVIK - Boligtomt på 694 kvm med fantastisk utsikt - Sentral, barnevennlig og attraktiv beliggenhet - Sjelden sjanse

Liarlundvegen

Tomt 694,6 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 1 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligtomt på 694 kvm - Fantastisk utsikt (bør ses for korrekt inntrykk) - Sentral, barnevennlig og attraktiv beliggenhet - Ingen byggeklausul - Sjelden sjanse - Kort avstand til vann og kloakk - Eldre enebolig på nedsiden av boligen blir revet, planlagt 2 nye boliger med flatt tak - Selger har tegnet inn en lekker bolig på tomten, tegningene kan overtas av kjøper kostnadsfritt - 3D modell av prosjektet kan ses i Skudenes&Aakra sparebank i Kopervik

Beliggenhet

Attraktiv og populær beliggenhet i etablert område i Kopervik. Boligen ligger også sentralt og barnevennlig til og det er gangavstand til alt en trenger som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder, kjøpesenter og sentrum.

Adkomst

Ta inn mot Kopervik i rundkjøringen ved Eide inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen 1,7 km og ta til høyre inn på Åsebøvegen. Følg vegen ca 440 meter og ta til høyre inn på Liarlundvegen. Tomten kommer så på høyre side etter ca 200 meter.

Diverse

- Det er ikke odel på denne eiendom. - Selger har ikke sendt inn søknad om å bygge planlagte boliger enda, men har hatt forhåndskonferanse med Karmøy kommune ihht til tegninger. - Selger kan være behjelpelig med byggesøknad.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette