Haugesund - Innflytningsklar leilighet i 1. etasje - Betydelig påkostet - Heis/garasjeplass!

Grindesvingen 4

Primærrom 59 m²
Bruksareal 64 m²
Tomt 4100 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 490 000
Felleskost kr 2 007

Beskrivelse/detaljer

Lettstelt leilighet med attraktiv beliggenhet i populære Grindesvingen, like utenfor sentrumskjernen. Bo sentralt med kort avstand til alt i Haugesund. Holder god standard og er påkostet langt utover standard. Ombygd planløsning, betydelig påkostet og nydelig bad, oppgraderte overflater med en-stavs parkett og gipstak med downlights og lydanlegg i tak på flere rom. I 1. etasje og inneholder gang, praktisk vaskerom, 2 soverom, nydelig og helfliset bad, tiltalende kjøkken og stue. Heis, garasjeplass og romslig, solrik terrasse. Velkommen på visning av denne leiligheten i Grindesvingen 4!

Innhold / standard

I 1. etasje og inneholder: Gang, bad med vaskerom bak skyvedører, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Nydelig, helfliset bad med grå flisevalg på gulv, varmekabler og hvite fliser på vegg. Spennende utforming på fliser i dusjhjørne med to glassdører, rainshower og hånddusj. Videre kan badet skilte med vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, hvit sideskap og speil med belysning. Ombygd planløsning, istedenfor å gå inn i avlangt vaskerom fra gang, har en blendet igjen døren fra gangen og satt inn skyvedører på badet til vaskerommet, praktisk! Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med store vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet. I rommet har en plass til mindre spisebord og stort sofahjørne. Utgang fra stue/kjøkken til romslig terrasse med gode solforhold. Tiltalende kjøkken med hvite fronter, integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og medfølgende komfyr. Det er to soverom i leiligheten, et av soverommene er innredet med stor skyvedørsgarderobe. - Nyere leilighetskompleks og strøken leilighet oppført i 2015. - Leiligheten er betydelig påkostet fra normal leveranse fra utbygger. - En innflytningsklar leilighet som holder meget god standard. - Ombygd planløsning, trukket vaskerom inn i badet med skyvedørsløsning. - Oppgradert flisevalg på bad, oppgradert toalett, ekstra sideskap og oppgradert dusjhjørne. - Oppgradert fra tak-plater til gipstak med downlights i gang, på bad, i stue og soverom 2. - Oppgradert med en-stavs parkett på gulv i stue og kjøkken. - Oppgradert fra parkett til varmekabler i gulv og fliser i gangen. - Oppgradert med lyd-anlegg i tak på bad, stue, kjøkken og soverom 2. - Det er rør-i-rør system i leiligheten og balansert ventilasjon. - Innlagt tv og internett fra GET.

Beliggenhet

Prosjektet Grindesvingen har flott og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen med Haugesund stadion og Hollenderhaugen som nærmeste nabo. Leiligheten ligger fint plassert på ende, i første etasje med fritt utsyn og med gode solforhold fra tidlig dag til utpå kvelden. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Rogalandsgata sørover og passer Haugesund stadion på venstre side av veien. En vil da få leilighetskompleksene på høyre side av veien. Leiligheten ligger da i bygget nummer to og i oppgang merket med "4". Leiligheten ligger i første etasje og mot sør (til venstre inn hoveddøren). Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i underetasjen med heis eller trapp opp til 1. etasje og leiligheten. Parkeringsplassen er merket med nr. 14.

Oppvarming

Varmepumpe. Varmekabler i gang og på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr og integrerte hvitevarer medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. ” Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.”

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette