VISNINGSHELG! Haugesund - Strøken leilighet - Sjelden beliggenhet - Nydelig sjøutsikt - Garasje og heis!

Holmegata 79

Primærrom 79 m²
Bruksareal 81 m²
Tomt 6205 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2007
Prisantydning kr 3 190 000
Felleskost kr 1 884

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Innbydende leilighet rett over sjøkanten med 12 m vindu mot øst som slipper sjøen inn. Unik beliggenhet med nydelig utsikt mot sjøen og den maritime trafikken. Inneholder gang, bod, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Tidsriktige overflater, tiltalende kjøkken og flott, helfliset bad. God standard - Flytt rett inn! Garasje, bod, heis og felles takterrasse. Velkommen på visning av Holmegata 79!

Innhold / standard

Denne nydelige leiligheten i Holmegata 79 har en fantastisk endebeliggenhet. Med store vindusflater og i andre etasje på ende mot Smedasundet, bor en virkelig i ett med de maritime omgivelsene. I byggets andre etasje og inneholder: Gang, bod, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten i Holmegata 79. Her er det installert skyvedørsgarderobe med praktisk innredning som har oppheng, skuffer, hylle- og hattehylle. Med andre god plass til sko- og yttertøy. Videre leder gangen til usedvanlig luftig og åpen kjøkken/stueløsning. Utstrakt bruk av vindsuflater som går fra gulv til tak og måler ca. 12 m i bredde gir sammen med en herlig takhøyde på 2,5 med en herlig opplevelse. I rommet har en god plass til flere sittegrupper og stort spisebord. Lekkert kjøkken med tidsriktige, hvite fronter og integrerte hvitevarer. Heltre benkeplate som en flott finish på en ellers lekker kjøkkeninnredning. Side-by-side kjøleskap med vann- og isbitfunksjon følger leiligheten. En har utgang fra både stue og kjøkken til to terrasser med gode solforhold. Her kan en ta med kaffekoppen ut og nyte den maritime trafikken langs sundet. På terrasse mot øst har en sol fra den går opp til ca. 14:00, på terrassen mot nord/vest har en sol fra ca 17:30 – 19:00 sommerstid. Flott, helfliset bad med grå fliser på gulv og lyse fliser på vegg. Vegghengt toalett, varmekabler, pe baderomsinnredning, dusjkabinett, plass til tørketormmel og opplegg for vaskemaksin. Begge soverommene i leiligheten er av god størrelse og med god skapplass. I femte etasje har en stor felle takterrasse med flott utsikt og svært gode solforhold med tanke på kveldssolen. - Leilighet og leilighetskompleks oppført i 2007. - Innflytningsklar leilighet som holder god standard. - Malt vegger og tak i stue kjøkken i 2016. Videre malt vegger i gang og på begge soverommene i 2016. Tidsriktige overflater. - Lik parkett lagt på gulv i gang, på soverommene og i stue/kjøkken. - Leiligheten har et moderne utrykk med store vindusflater og listfrie overganger. - Nydelig kjøkken med hvite fronter og heltre benkeplate. - Flott, helfliset bad med flott baderomsinnredning. - Det er innlagt tv og internett fra Haugaland kraft og Altibox. - Automatsikringer, rør-i-rør system og balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Leiligheten har nydelig beliggenhet i byggets andre etasje og svever fint rett over sjølinjen. Att en ligger rett over sjølinjen og i 2. etasje gjør att en får en fantastisk tilknytning til sjøen. Vinduene fra gulv til tak slipper sjøen inn. Her bor en i maritime omgivelser med sjøen som nærmeste nabo. Beliggende på ende har en svært lite innsyn i leiligheten. En går lett inn til Haugesund sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Ikke langt unna ligger Pitters Kafè som har seilt opp som et populært samlingspunkt på Hasseløy, arrangerer forskjellige arrangementer som bl.a. konserter, quiz og live musikk. Skolekrets Hauge barne- og ungdomsskole.

Adkomst

Lett adkomst. Kjør over bro til Hasseløy (Bakerøynå) og ta vei til høyre. En vil da få leilighetskomplekset kommer på høyre hånd. Holmegata 79 er det første leilighetskomplekset en kommer til og ligger lengst sør. Leiligheten ligger i 2. etasje på ende helt mot øst. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg med automatisk portåpner.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Mye av inventar/møbler kan medfølge etter nærmere avtale med selger.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette