VISN: LØRD 17.11! Nyere enebolig med alt på ett plan - Sjøutsikt - Innredet naust - Nydelig uteområde - Dbl. garasje.

Lauvneset 23

Primærrom 203 m²
Bruksareal 209 m²
Tomt 834 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2012
Prisantydning kr 5 990 000

Beskrivelse/detaljer

Strøken bolig beliggende høyt i terrenget på ende mot naturen i et naturskjønt landskap. Nydelig utsiktsbeliggenhet med storslått utsikt utover sjøen, fjorden og naturen. Innholdsrikt og en spennende utformet bolig med herlige takhøyder, tiltalende kjøkken og helflisede bad. Eneboligen er oppført i 2012, velholdt og holder meget god standard. Påkostet tomten fra 2012 frem til den dag i dag. Tomten er nydelig opparbeidet med fliselagte terrasseflater, isolert vinterstue, takterrasse, hage med flott beplantning og stor dobbelgarasje. Innredet naust fra 2015 over to etasjer med innlagt vann, strøm og avløp. Tilhørende 6 m brygge og 12 m betong flytebrygge. Trivelig boligfelt med flott naturpark like ved og gangavstand til Førde sentrum med butikk og barneskole. En eiendom som bør oppleves, kanskje ditt neste hus eller hytte? Velkommen på visning av Lauvneset 23!

Innhold / standard

Eneboligen: Alt på ett plan og inneholder hall, mellomgang, bod, 4 soverom, 2 bad, vaskerom og åpen kjøkken/stueløsning. - Herlig stue/kjøkken med stigende takhøyde fra 2,9 m - 3,5 m. - Stor stue/kjøkkenløsning med god plass til spisebord, god-stoler og sofahjørne. - I alle rom mot sjøen store vindusflater med nydelig sjøutsikt. - Foreldreavdeling med hovedsoverom og eget tilhørende bad. - Kjekk soveroms-fløy med gang, bad og 2 soverom. - Praktisk bi-inngang til vaskerom med innredning og vask. Naust: 1. etasje: Gang med grov-kjøkken, åpen kjøkken/stueløsning. 2. etasje: Loftsrom og bad. - Herlig kjøkken/stueløsning med folderører som slipper sjøen inn. Eneboligen: - Enebolig oppført i 2012 som holder meget god standard. - Pent brukt eiendom som er tilnærmet helt uten slitasje. - Eiendommen er klar til bruk om en ønsker hytte eller hus. - Stigende og herlig takhøyde i eneboligen fra 2,4 - 3,5 m. - Fin helhet m/en-stavs oljet eike-parkett lagt i hele etasjen. - Nydelig, stort fransk kvalitetskjøkken av merket Mobalpa. - Badene er romslige, helflisede med flotte innredninger. - Påkostet med Hørrmann garasjeporter og hoveddører. - Dobbelgarasje oppført i 2012 og fliselagt terrasse i 2016. - Isolerte vinterstue oppført i 2014 og hage fra 2012-2016. - Moderne sikringsskap og innstalert balansert ventilasjon. Naust: - Flott opparbeidet område med solid og steinlagt kai. - Naustet oppført i 2015 som er innedet over to etasjer. - Sikringsskap i naustet med innlagt tv/internett Altibox. - Marbodal kjøkken med hvite fronter/intg. hvitevarer. - Bad med dusj, toalett og flott baderomsinnredning. - Rør-i-rør system til både kjøkken og badet i 2. etasje. - Solid flytebrygge og landgang (2014) fra Etne betong. - Utvendig spylerslange og utvendig markise til brygge.

Beliggenhet

Nesten i enden av veien Lauvneset finner en Lauvneset 23 som ligger rolig til i gate uten gjennomgangstrafikk. Eiendommen troner høyt i terrenget med herlig, panoramautsikt utover sjøen, fjorden, ikke minst naturen. En ser helt til Bømlo og fjelltoppen på Siggjo. Med omgivelsene rundt vil det hver dag lages ett flott bilde like utenfor eneboligen. Beliggenheten høyt i terrenget gjør att en som nevnt, bor med herlig sjøutsikt, men også at en har lite innsyn på uteområde sitt. Med fasade vendt mot nord/vest skal det heller ikke stå på solforhold. En har sol fra tidlig dag til den går ned i havet på kveldstid. Nye opplevelser like utenfor dørstokken med 140 m i luftlinje fra eneboligen og ned til naustet og sjøen. Her ligger alt til rette for å nyte omgivelsene med samling av kjente i naustet eller på bryggen. Ønsker en mer aktivitet kan en bedrive vannaktiviteter, ta en båttur langs denne flotte kysten vår eller ønsker å prøve fiskelykken. Rolig og trivelig felt med gangavstand inn til Førde sentrum med butikk, barneskole og søndagsåpen spiseplass på kaien. Rett nedenfor på feltet finner en rhododendronparken Rex Garden med flere tusen rhododendron, andre planter, lekeplass og flott strandpromenade. En fin plass og legge turen med familien for litt frisk luft eller spenne joggeskoene for en treningstur. Avstander: Fra Haugesund til Lauvneset 23: Ca. 30 min. Fra Stord til Lauvneset 23: Ca. 30 min. Fra Bergen til Lauvneset 23: Ca. 2 timer. Fra Stavanger til Lauvneset 23: Ca. 1 time og 40 min.

Adkomst

Fra Haugesund følg Fylkesvei 47 nordover og passer Sveio sentrum. Følg veien og ta til venstre utpå E134 og passer Haukås og inn i 80-sone. Følg veien et stykke til en kommer til ny 60-sone, en nærmer seg da Førde. Passer skilting ned til venstre til Førde og ta første veil til høyre. Følg veien rett frem og gjennom krapp venstre sving. Fortsetter deretter rett frem forbi kirke og kjør i tunnel under hovedveien. Følg veien videre oppover og passer to veier til høyre, veien vil da begynne å gå nedover. Lauvneset 23 vil da ligger som sjette bolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkering i gruset gårdsrom eller i romslig dobbelgarasje.

Oppvarming

Varmekabler på alle gulv i eneboligen foruten om på soverom. Varmepumpe fra 2016. Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet i eneboligen medfølger i handelen. - Kun integrerte hvitevarer i naust medfølger i handelen. - Taklampe loftsrom og stue naust medfølger i utgangspunktet ikke i handelen. - Taklamper i eneboligen medfølger i utgangspunktet ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning i naust avviker fra mottatte og vedlagte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette