Ny enebolig (2018) med slående vakker utsikt - 4 soverom, 2 bad - Garasje i flukt - Sentralt i Aksdal

Alvanutvegen 33 C

Primærrom 138 m²
Bruksareal 169 m²
Tomt 458 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2018
Prisantydning kr 4 190 000

Beskrivelse/detaljer

Ny enebolig beliggende i etablert boligfelt. Boligen inneholder bla. 4 soverom, 2 bad og garasje i flukt. Slående vakker utsikt fra stue. Hovedsoverom har egen walk-in garderobe og bad. Stort allrom med stilig kjøkken i matt utførelse. Ny god standard og lettstelte uteområder med terrasse. Velkommen til visning av denne flett nye boligen i Aksdal.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: Underetasje: Gang, vaskerom, soverom, soverom, bad og stor garasje i flukt med boligen. Hovedetasje: Stue, kjøkken, soverom(kan brukes som ekstra stue) og hovedsoverom med tilgang til walk-in garderobe og eget bad. Ute er det uteområde med terrasse med utgang fra kjøkkenet. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er av god størrelse og det er plass til både spisebord og salong. Boligen ligger veldig høyt i terrenget og utsikten fra stuen er helt fantastisk. Ved kjøkkenet er det utgang til uteområde. Standarden i boligen er god med bla. parkett på alle oppholdsrom, helflisede bad og fliser på gulv på vaskerom og i gangen. Kjøkkenet har rikelig med innredning på begge sider av rommet. Matt utførelse på frontene, og benkeplate som matcher overskapene. Kjøkkenet er utstyrt med SIEMENS integrerte hvitevarer som kjøl/frys, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Vinduet på kjøkkenet gir godt med lys inn i rommet. Hovedsoverom med hverdagsluksus. Egen walk-in garderobe som fører til et stort privat bad. Det er totalt 4 soverom i boligen, hvor et av dem godt kan brukes som en ekstra stue. Det ene soverommet i overetasjen har langt vindu som kan åpnes som en dør og fører rett ut til terrassen. Hovedbadet har fliser på gulv og vegger, dusjnisje og badekar. Ekstra godt med innredning og speil med innfelt lys. Bad nummer 2 nede har samme god standard og er også av god størrelse. I gangen og på vaskerommet nede er det fliser på gulv med varme i gulv. På vaskerommet er det kjøkkeninnredning og vask. Fra vaskerommet er det direkte adkomst til garasjen under huset. Romslig og godt inngangsparti. Godt førsteinntrykk! Boligen er utstyrt med blant annet: - Downlights i stue og kjøkken. -Sentralstøvsuger - Balansert ventilasjon - Varmepumpe

Beliggenhet

Aksdal – Høyt i terrenget og kort vei til sentrum I Aksdal sentrum har du Aksdalsenteret med stor dagligvare og flere butikker. Tannlege, legesenter og Tysværtunet er rett i dette området. Her er det gode kulturtilbud og aktivitetstilbud med svømmehall, klatrevegg, bibliotek og kino. Kort gangavstand til Grinde og behagelig sykkelavstand til Frakkagjerd. Aksdal tilhører Grinde skolekrets, men det er også mulighet for å velge barneskole på Frakkagjerd. En rekke tur -og aktivitetsmuligheter like utenfor døren. Alvanuten er en fin fjelltur og løypene ved Bongsatjørn og rundt Aksdalsvannet, er også fine alternativer. Boligen har gode solforhold.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I stor garasje i flukt med boligen. Det er også muligheter for å parkere på tomten.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På baderommene er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gangen. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette