KOPERVIK - Lettstelt og flott bolig over 2 plan - Sentral og barnevennlig beliggenhet - God standard - 2 soverom

Skudenesvegen 57 A

Primærrom 64 m²
Bruksareal 64 m²
Tomt 190 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 2004
Prisantydning kr 1 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott del av vertikaldelt tomannsbolig (over 2 plan) - Lettstelt - Sentral og barnevennlig beliggenhet - God planløsning - Parkering på egen tomt - God standard - Helt i enden på feltet - Lyst og pent kjøkken - Fint bad m/belegg på gulv og plater på veggene - Samme eier siden boligen var ny

Innhold / standard

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, vaskerom, 2 soverom og bad. 2.etasje: stue og kjøkken. Boligen er bygget i 2004 og holder god standard, bl.a: - Rør i rør system (vann) - Sentralstøvsuger - Lyst og pent kjøkken m/integrerte hvitevarer (stekeovn/platetopp), oppvaskmaskin medfølger også. - Fint bad m/belegg på gulv og plater på veggene - Merbauparkett i stue og kjøkken - Varmekabler (gang og bad), mulighet for vedovn - Ekstra takhøyde i stue

Beliggenhet

Sentral og flott beliggenhet i barnevennlig og rolig område i Kopervik. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kino, kjøpesenter, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Eide. Kjør mot Kopervik sentrum (Austre Karmøyveg). Ta til venstre like etter Kopparen kjøpesenter. Ta deretter først veg til høyre inn på Skudenesvegen. Hold til høyre i neste kryss. Følg vegen til endes og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

På egen gårdsplass samt på felles parkeringsplass

Oppvarming

Varmkabler i gang og på bad, mulighet for å montere vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer (stekeovn/platetopp) samt oppvaskmasmin medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette