Romslig leilighet (P-rom 87m²)med utsikt til havet og nærhet til naturen - Garasjeplass

Hovslagervegen 30

Primærrom 87 m²
Bruksareal 87 m²
Tomt 1000,6 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2002
Prisantydning kr 1 990 000
Felleskost kr 1 000

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom: Gang, bad, bod, soverom, hovedsoverom, stue og kjøkken med utgang til balkong. Garasje og bod i underetasjen. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er av meget god størrelse og det er flott murt peis. Kjøkkenet har rikelig med innredning og det er plass til spisebord. Kjøkkenet har utgang til balkong med storslått utsikt utover området og til havet. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. Det er 2 soverom i leiligheten. Badet er av god størrelse og har fliser på gulv og vegger. Dusjkabinett, ny baderomsinnredning og nytt speilskap.

Beliggenhet

Nordre bydel Veletablert og barnevennlig boligfelt nord i byen. Trygg vei og kort avstand til Austrheim barneskole. Like ved skolen er det dagligvarebutikk. Pa Kvala, som er ca 1,5 km unna, finner du Kvala Senter med flere butikker. Det er også kort vei til Gard senter og behagelig kjøreavstand til Haugesund sentrum. Ønsker du å bevege deg ute er mulighetene og løypene mange med blant annet Uradalsvatnet og Kattanakkvegen som fører deg til turterreng i Djupadalen og flere andre turmål. Du har mange fordeler når du bor så tett opp mot naturen. Leiligheten har fin utsikt utover området og til havet.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasjen i underetasjen av bygget.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette