KOPERVIK - Lekker og lettstelt leilighet m/alt på ett plan - Passer for alle aldersgrupper

Haugane 2

Primærrom 61 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 1678,4 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2012
Prisantydning kr 1 690 000
Felleskost kr 500

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder: gang, 2 soverom, vaskerom/teknisk rom, bad og stue/kjøkken. Utvendig sportsbod Boligen er av nyere dato og holder høy standard, bl.a: - Rør i rør system -Sentralstøvsuger - Sprinkleranlegg - Lekkert helfliset bad - Lyst og flott kjøkken - Lyse og tidsriktige farger. - Det er lagt inn fiber (altibox) i leiligheten

Beliggenhet

Flott beliggenhet på nyere byggefelt i Kopervik. Kort veg til bl.a skoler, barnehage, idrettsanlegg, strand, flotte turområder og sentrum.

Adkomst

Ta av mot Kopervik sentrum i rundkjøringen på Eide inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen 3 km og ta til venstre inn på Haugane. Boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

På felles gårdsplass (1 pr leilighet)

Oppvarming

Vedfyring, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken (stekeovn og platetopp) samt oppvaskmaskin medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det er ingen fast ordning på klipp av plen, men sameiet har en felles plenklipper.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette