Ølen - Strøken, prosjektert halvpart av tomannsbolig - Husbank - Alt på ett plan, 2 soverom og stor kjøkken/stue - Lav energi-bolig, klargjort for smarthus løsninger.

Snørshaugen 92

Primærrom 66 m²
Bruksareal 69 m²
Tomt 654,7 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Rom 3
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2019
Prisantydning kr 2 390 000

Beskrivelse/detaljer

Prosjektert halvpart av tomannsbolig i Vågshagen, Ølen. Alt på et plan og inneholder gang, bod, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg utvendig bod. Flytt rett inn i en moderne og ny bolig. Oppført som en lavenergi bolig som er klargjort for smarthus-teknologi. Tidsriktige overflater, moderne innredning og tiltalende kjøkken fra Fossline. Mulighet for husbank og lav omkostninger med dokumentavgift på andel tomteverdi. Tomten kan fritt besiktiges, ta kontakt med megler med spørsmål.

Innhold / standard

Alt på et plan og inneholder: Gang, bod, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. - Stigende takhøyde i stue/kjøkken med en herlig romopplevelse. - Stue/kjøkken løsning på hele 35,4 kvm. Utvendig bod. - Prosjektert boligen som vil holde meget god standard. - Tiltalende kjøkken og innredninger bad fra Fossline. - Kjøkkenet leveres med intg. komfyr, kjøl/fryseskap. - Spennende materialvalg på overflater i lyse farger. - Royalimpregnert kledning, vinduer fra Norgesvinduet. - Betongtakstein og ventilasjon med varmegjenvinning. - Ferdigmalte vegger, malt himling og ferdig listverk. - Sentralstøvsuger installert og det er varmekabler bad.

Beliggenhet

Attraktiv og populær beliggenhet på feltet Vågshagen i Ølen. Kort avstand til barnehage, barneskole og butikk.

Adkomst

Kjør østover på E134 når du passerer Bensinstasjon og så Kiwi butikk på venstre side av veien, ta første vei til høyre. Følg veien oppover rett frem gjennom første kryss, i kryss nummer to ta vei til venstre. Ta deretter andre vei til venstre og tomten vil ligge som endetomt på venstre side.

Parkeringsforhold

God biloppstillingsplass på felles tomt.

Oppvarming

Varmekabler på bad og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Bilder vist i annonse/salgsoppgave er illustrasjons-tegninger. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Eiendommen vil bli seksjonert før overtakelse.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette