Pen halvpart av tomannsbolig med overlegne solforhold- Innholdsrik med 2 stuer, 2 bad og 4 soverom

Nuntunvegen 9 B

Primærrom 137 m²
Bruksareal 138 m²
Tomt 1687,00 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2017
Prisantydning kr 2 690 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, hovedsoverom, bad med vaskeromnisje og stue/kjøkken med utgang til terrasse. 2. Etasje: 3 soverom, bad og loftstue med utgang til balkong. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til vestvendt terrasse. I tillegg til stuen nede er det loftstue. Schmidt kjøkken. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og kjøl/frys. Hovedsoverommet er i inngangsetasjen. 3 soverom i overetasjen. Det er totalt 4 soverom i boligen. Hovedbad er utstyrt med fliser på gulv og vegger, dusjhjørne, baderomsmøbel og speil med innfelt lys. Bad nummer 2 er utstyrt med dusjnisje og fliser på gulv. Generell informasjon om boligen: - Sentralstøvsuger - Balansert ventilasjon - Ta kontakt med båtforeningen for mulig leie av ledig båtplass.

Beliggenhet

Kallevik sør på Høie Huset ligger vestvendt og har gode solforhold både morgen og kveld Svært barne -og familievennlig beliggenhet i etablert byggefelt på Høie. Småbåthavn og kort vei til flotte turløyper ved Aksdalsvannet og badestrand i Dragavika. Kort vei til Frakkagjerd(9 min).

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På begge badene er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gang nede. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 67 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 68 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette