VISNINGSHELG! Sentralt - Leilighet med høy standard - Påkostet SCHMIDT kjøkken - 2 parkeringsplasser

Grindesvingen 4

Primærrom 71 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 3293 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 590 000
Felleskost kr 2 224

Visning

17. november 2018 kl. 12:00 til 18:00

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Leilighet med høy standard, 2 parkeringsplasser og 2 meget solrike terrasser. Godt utstyrt SCHMIDT kjøkken med blant annet granitt benkeplate, innfelt induksjon platetopp og stekeovn med pyrolyse. Delikat innredet bad med svært flotte materialvalg. Leiligheten har en romslig stue, separat vaskerom og 2 store soverom. Adkomst med heis som går rett ned til parkeringskjelleren.

Innhold / standard

Stuen er av god størrelse og har utgang til en stor terrasse med gode solforhold. Standarden i leiligheten er meget god og det er parkett i stue, soverom og det er listefritt opp til taket. Terrassen i forbindelse med stuen er overraskende romslig og har meget gode solforhold. Påkostet SCHMIDT kjøkken med en rekke flotte detaljer og gode materialvalg. Kjøkkenet er utstyrt med integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn med pyrolyse og innfelt induksjon platetopp. Benkeplaten av granitt og det er lagt opp praktiske stikk-kontakter med USB. Funksjonell barløsning for det raske måltidet. Kjøkkenet har en fin og åpen løsning mot stuen. Begge soverommene er av god størrelse. Terrassen i forbindelse med hovedsoverommet kan utvides til større del av terrasseflaten. Badet er påkostet og har gode materialvalg, rett og slett lekkert. Hvit baderomsinnredning med eksklusiv steinplate under vasken. Badet er utstyrt med fliser på gulv og vegger, varmekabler, vegghengt toalett, led downlights og dusjhjørne. Vaskerommet er av god størrelse. Det er opplegg til vaskemaskin og sluk i gulv. Bod i kjelleren og 2 parkeringsplasser. Ute er det felles uteområder. Boligen er utstyrt med blant annet: - Sprinkleranlegg - Varmepumpe - Porttelefon - Balansert ventilasjon - TV og internett fra GET. Slik er rominndelingen: Stue/kjøkken, soverom, hovedsoverom, vaskerom og bad. Bod i kjeller.

Beliggenhet

Sentralt - Grindesvingen Grindesvingen 4 ligger i et sentralt boligområde i Haugesund med nærhet til det aller meste. Her kan du nyte alt Haugesund sentrum har å by på. Det er kort gangavstand og gode bussforbindelser til sentrum med alle fasiliteter. Her er det kort vei til utallige aktivitetstilbud, barnehager, skoler i alle trinn. Byens flotteste turområder er heller ikke langt unna. Kort gangavstand til nærmeste dagligvarebutikk. I Vangen kan du ta deg en koselig gåtur, eller ta på deg løpeskoene hvis du ønsker litt mer fart. Leiligheten har gode solforhold både på morgen og kveld fra de to terrassene.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i lukket garasjeanlegg, felles gjesteparkering utvendig.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Varmekabler i baderomsgulvet. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet og tv-benk medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette