Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig innredet over 3 etasjer med gode solforhold - Stor terrasse

Hervikvegen 5

Primærrom 124 m²
Bruksareal 132 m²
Tomt 540,00 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2004
Prisantydning kr 2 850 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Vindfang/garderobe, vaskerom, bad og 2 soverom. Bod. 2. Etasje: Stue, spisestue og kjøkken. Det er på plantegninger tegnet inn et evt. soverom der hvor spisestue er. Med en lettvegg vil dette kunne deles av. Overetasje: Loftstue. Utendørs: ny terrasse som ble bygd for kort tid siden. Beskrivelse av innhold og standard: I stuen er det egen spisesone og god plass til sittegruppe. Fra stuen er det utgang til balkong. Kjøkkeninnredning med hvite matte fronter Hovedsoverommet har utgang til uteområde. Badet har fliser på gulv og vegger. Dusjkabinett. Moderne baderomsinnredning. Separat vaskerom med fliser på gulv. Utslagsvask og opplegg til vaskemaskin. Vindfang med garderobe. Fliser på gulv med varmekabler. Stor skyvedørsgarderobe med speil. Stor gang/hall.

Beliggenhet

Solvang er et etterspurt boligområde med kort gangavstand til skoler i alle alderstrinn, butikk, idrettsanlegg, svømme- og ishall og flotte turområder like utenfor døren. Rett i nærheten har du turområder med utbredt løypenett og byens beste turløyper. Her kan du løpe eller gå, alt ettersom. Vangen er også rett i nærhet og er en populær samlingsplass for familien.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Asfaltert gårdstun. Carport.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På baderommene er det gulvvarme. (Det er også varmekabler i). Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. (Det er pipe, men ikke montert ildsted.) Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Selger ønsker å ha boligselger forsikring, men krysset feil på egenerklæring skjema.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 71 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Tinglysingsgebyr e-skjøte kr 187
Total kr 72 607

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette