KOPERVIK - Ny Pris. Pen og innholdsrik enebolig i barnevennlig og populært område - Flott utsikt - Garasje

Liarfjell 23

Primærrom 170 m²
Bruksareal 180 m²
Tomt 377 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1987
Prisantydning kr 2 550 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer. Kjeller: Gang, 2 boder, vaskerom, soverom og kjellerstue (soverom). 1 etasje: Vindfang, gang, bad og 3 soverom. Loft : Stue og kjøkken. Boligen er påkostet noe etter byggeår, men bærer i stor grad preg av normal elde utvendig. Normal elde og slitasje tilsier at oppgradering / normalt vedlikehold må forventes. Boligen er innredet i moderne fargevalg. Boligen tar deg først inn i vindfang, hvor det er plass til sko og ytterklær, videre kommer du inn til ein romslig gang. Baderom har fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Innredet med wc, dusj og baderomseksjon m/vask. Gjestebad har belegg på gulv og tapet på veggene innredet med wc, vask i seksjon og skap m/speil. 3 soverom, hvor hovedsoverom har utgang til terrasse og stor skyvedørsgarderobe. I kjeller er det vaskerom, 2 boder med god lagringsmulighet. Det er også bod under trapp. 2 stk gode soverom. Hvor det ene blir i dag brukt som soverom. I Loftsetasjen har du romslig stue med parkett på gulv og tapet på veggene. Utgang til terrasse, hvor du ser ned på hagen og ut mot friområde. Kjøkken har innredning fra Ikea med integrert platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. Gode lysforhold og flott utsikt.

Beliggenhet

Sentral og flott beliggenhet i populært og barnevennlig område. Liten lekepark like utenfor boligen. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, flotte turområder, idrettsanlegg og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Eide: følg Austre Karmøyveg ca 1,5 km og ta til høyre inn på Stangalandstølen. Ta så 2.veg til venstre inn på Liarfjell og deretter første veg til høyre igjen. Hold så til venstre, og boligen kommer på så på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass

Oppvarming

Vedovn i stue og elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette