VISNING 21.03 Sentralt - Arkitekttegnet enebolig - Solrik hage - Betydelig oppgradert - Totalrenovert underetasje

Hordalandgata 25

Primærrom 191 m²
Bruksareal 214 m²
Tomt 646,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1922
Prisantydning kr 3 290 000

Visning

21. mars 2019 kl. 16:15 til 17:00

Innhold / standard

Eneboligen i Hordalandgata 25 ble tegnet av arkitekt Helge Bratt som bolig for seg selv. Arkitekten stod også ansvarlig for tegningene som ble brukt under oppføring av gamle Festiviteten i Haugesund. Eneboligen har vært gjennom betydelige oppgraderinger og det er blant annet drenert grunnmur og kjelleren er totalrenovert cirka 2011. Nyere elektrisk anlegg, kledning skiftet på to vegger og rør i rør system stort sett i hele huset. Solrik beliggenhet i et rolig område. Dette er en bolig som er godt tatt vare på av sine forrige eier. Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: Underetasjen: Stor kjellerstue, bad, vaskerom og stor bod/verksted. Mellom hovedetasje og overetasje er det toalettrom. Hovedetasje: Gang, kjøkken og stor stue med påbygg. Overetasjen: 3 soverom, bad og flere boder. Loftsetasje med ståhøyde og fast trapp opp. Loftet er delt i tre rom og har god takhøyde, men er ikke innredet til boareal. Rikelig plass til lagring. Ute er det carport. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er av god størrelse og det er fint plass til både sittegruppe og spisebord. Stuen er påbygget og denne delen kan eksempelvis brukes til kontor, bibliotek eller et ekstra soverom. Fra stuen er det utgang til terrasse og hage. Boligen har en god standard, og det er en blanding av klassiske og mer morderne materialvalg. Det er blant annet Biri Halmtapet i større deler av stuen, denne er malt. Det er god takhøyde i samtlige tre etasjer, og også på loft. Kjøkkenet har en enkel utforming. Det er plater over kjøkkenbenken. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse.Det er totalt 3 soverom i boligen. Badet som ligger i overetasjen har eldre standard. Badet nede er på cirka 17 m2 og har både boblebad med massasjedyser, infrarød sauna, dusjkabinett og vegghengt toalett. Gjestetoalett har vegghengt toalett. Det er bod/verksted i kjeller. Vaskerommet er moderne og av god størrelse. Boligen er utstyrt med blant annet: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Varmepumpe av type Mitsubishi Kirgami med høy effekt. Tekniske oppgraderinger utvendig: - Grunnmuren er drenert 2012/2013. Samtlige sider er drenert utenom nord og deler av øst som ikke var nødvendig. Dreneringsrør også godt under gulvnivå rundt samtlige yttervegger som dobbeltsikring mot vanninntrenging. - Kledning skiftet cirka 2005 nord og sørvegg - Ornamenter/utskjæringer ble på samme tid restaurert av treskjærer. - Kjelleren ble betydelig renovert cirka 2011 - Rør-i-rør stort sett i hele huset. Det er gjort klart rør til badet i overetasjen. - Nærmest komplett skiftet elektrisk anlegg siste 14 år. Det er automatsikringer i sikringsskap og nytt trefaset inntak. - Tilnærmet alle vindu er skiftet siste fem til åtte år - Byttet kloakkrør til offentlig komme. Forrige eier byttet vannrør i cirka 1999 frem til offentlig komme.

Beliggenhet

Boligen har en tilbaketrukken beliggenhet i et attraktivt område i byen. Det er meget kort vei til sentrum og her bor du i et aktivt bomiljø med kort vei til det meste. Rett i nabolaget er det dagligvarebutikk, frisør og treningssenter i ett og samme bygg. I "Vangen" har du herlige turområder enten om du skal mosjonere eller bare trenger å lufte sinnet. Dette er et aktivt nærmiljø med mye å finne på. Med kort avstand til sentrum er det mulig å spasere ned eller ta sykkelen fatt for en bytur. Boligen har gode solforhold. Boligen ligger rett i grensen mellom Hauge og Solvang skolekrets - dette har i praksis medført en del valgfrihet med valg av skole i nabolaget, selv om området i utgangspunktet er definert til Hauge skole.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Gårdstun og carport.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet i 2. etg er det gulvvarme. Det er også varmekabler i bad nede og i kjellerstuen. Åpen peis i stue. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. Ildsted . I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Følgende hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen: kjøl, oppvaskmaskin og komfyr. - Stedbygde møbler medfølger (bokhyller i stue). - Deler av møblement i stue kan etter avtale selges sammen med bolig. - Boligen har alarm fra Verisure som er knyttet til alarmsentral og har 9 røykvarslere og tre kamera knyttet til alarmanlegg. Boligen har elektroniske dørlåser som kan fjernstyres og som er koblet til boligalarm. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette