HÅFOSS: Enebolig med forretningslokale og stort lagerbygg

Haukelivegen 1071

Primærrom 210 m²
Bruksareal 377 m²
Tomt 1169 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 5
Soverom 4
Byggeår 1921
Prisantydning kr 1 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen/næringsbygget inneholder inngang via støpt terrasse til gang, wc/vaskerom, kjøkken og stue med utg. terrasse. Loft: Gang, bad/wc, 4 soverom (ett med garderoberom) og diverse kott. Underetasjen er forbeholdt forretningsdrift/kontor og har store vindusflater ut mot E134. Stort lagerrom og butikklokale + garasje i flukt med resten av bygget. - Ett frittstående mindre bodbygg og ett frittstående lagerbygg over to etasjer med støpt gulv og skyvedør inn fra front og parkeringsplassen. Lagt opp belysning. Det er både innvendig trapp opp og utvendig inngang fra baksiden til 2. etasjen. Stort åpent rom. Nyere yttertak med aluminiumsplater. - Boligen har fått noen oppgraderinger i 2016 og 2017. - Huset er bl.a. etterisolert med nye 20 cm isolasjon oppå den gamle 10 cm isolasjonen i gulvet på kaldloftet. - En del nye takrenner på boligen. Boligen er sist malt i 2012. - - Innlagt Altibox fra Haugaland Kraft.

Innhold / standard

Inngang fra østsiden via støpt terrasse inn til gang med garderobeskap og trapp opp til loftsetasjen. Wc med servant. Vaskerom med åpen løsning til wc. Kjøkken med fornyet innredning med nye fronter, nye håndtak og skuffer. lameller i vindu og skyvedør til stua. Stue med varmepumpe, peis, lameller i vindu og skyvedør ut til ny stor terrasse mot vest. Liten flat plen og hage/bedd utenfor. Loft: Trapp opp til gang med inspeksjonsluke til loft. Bad med wc, panelovn, dusjkabinett, servant med underskuffer og speilskap. 4 soverom hvorav ett med garderoberom. Diverse kott. Underetasjen: Store vindusflater ut mot E134 for god eksponering mot veien. Stort lagerrom med støpt gulv, støpte vegger, innlagt belysning, fastmonterte hyller og varmepumpe. Butikklokale med parkett på gulv, panelte vegger og fastmonterte hyller. Ved siden av butikklokalet nede er det en garasje i flukt med resten av bygget. Det er her montert doble dører i front og er blitt brukt som lagerrom. Garasje med port. Frittstående mindre bodbygg. Frittstående mindre murbygg som er rivingsobjekt. Har ikke vært i bruk på mange år. Frittstående lagerbygg over to etasjer med støpt gulv og skyvedør inn fra front og parkeringsplassen. Lagt opp belysning. Det er både innvendig trapp opp og utvendig inngang fra baksiden til 2. etasjen. Stort åpent rom. Nytt yttertak med aluminiumsplater. - Boligen har fått noen oppgraderinger i 2016 og 2017. De fleste rom ble oppgradert 2016-2017 og fremstår som lys og trivelig med tidsriktige farger. Kjøkken har fått fornyet innredning, lyst og trivelig. Praktisk med god benk og skapplass. Innebygget komfyr og platetopp. Parkett og laminat, dels belegg på gulv. - Trivelig stue med peis og varmepumpe samt utgang til ny treterrasse. - WC/vaskerom har belegg på gulv. Badet har belegg på gulv og baderomsplater. - Huset er etterisolert med ny 20cm isolasjon oppå den gamle 10cm isolasjonen i gulvet på kaldloftet. Det er også platet gulv på loftet. - En del nye takrenner på boligen. Boligen er sist malt i 2012. - Jordfeilbrytere på alle sikringer i huset, nytt strøminntak og nytt sikringsskap med automatsikringer. - Innlagt fiber med Altibox fra Haugaland Kraft. - Det er nytt rør-i-rør opplegg til vaskerommet. - Innvendig nytt avløp opp til wc/vaskerom. - Parkett på gulv i butikklokalet, fliser like ved inngangspartiet. - Ny varmtvannsbereder og flyttet fra kott på loft til trappeoppgang i kjeller.

Beliggenhet

Det legges planer for å flytte europaveien langt bort fra eiendommen. Dette vil, om vedtatt, redusere trafikk og støy. Kart over alternativer kan fås hos kommunen.

Adkomst

Eiendommen ligger like før en kommer til Stordalsvannet ved Håfoss dersom man kommer fra sentrum.

Parkeringsforhold

Garasje i flukt med boligen. Ellers parkering på tomta.

Oppvarming

Panelovn på to soverom og på bad. Det er varmepumpe i stua og i lagerrom i underetasjen. Peis i stua. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Selges med alle hvitevarer på kjøkkenet, unntatt kjøleskapet. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Radonmåling er foretatt og megler har kopi av rapporten. Verdiene er veldig lave med årsmiddelsverdier på mellom 18-23 Bq/m3. Langt under tiltaksgrensen. Kommunen har ikke tegninger, godkjenninger etc. i sin saksmappe. Megler kan derfor ikke bekrefte til hvilket formål bygningen er godkjent.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Kart

Del dette