Enebolig med garasje og stor tomt - flott fjordutsikt!

Sørstrandsvegen 300

Primærrom 163 m²
Bruksareal 191 m²
Tomt 1860 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1968
Prisantydning kr 1 690 000

Beskrivelse/detaljer

- En spennende og innholdsrik enebolig med en fantastisk utsikt mot fjorden. Stor frittstående garasje på 60 kvm. pluss garasje i flukt med huset samt i carport. Ca 1860 kvm tomt. Huset inneholder bl.a. 4/5 soverom, romslig stue med panoramautsikt, kjellerstue m.m. - Eiendommen har en rolig og landlig beliggenhet på Sørstranda. Få minutters kjøring til Etne sentrum med alt det har å tilby. - Rask overtagelse er mulig.

Innhold / standard

1. etg.: Hovedinngang til vindfang med fliser på gulv og innebygget skap. Ny gang med fliser på gulv og trapp opp til 2. etg. Kjellerstue med flott etasjeovn, teppe på gulv og panelte vegger. Bod med belegg på gulv, betongvegger og varmtvannsbereder. Her var det synlig lekkasje i vannrør på befaring. Ny mellomgang med teppe. Vaskerom med betongvegger/sponplater, utslagsvask og stikkontakter. "Soverom" med laminatgulv og dobbelt garderobeskap. Rommet tilfredsstiller ikke krav til dagslys og rømming da det er lagt terrasse over vinduene som sperrer for dette. Bod med betongvegger og betonggulv. 2. etg: Overbygget inngangsparti på baksiden av boligen inn til entrè med parkett på gulv og trapp ned til 1. etasje. Gang med heltre gulv, skyvedørsgarderobe og innebygget skap. Soverom1 med teppe på gulv, tapetserte vegger og innebygget skap. Bad med belegg på gulv, dusjkabinett, wc, servant med dobbelt underskap, ekstra sideskap og reflektorovn på vegg. Kjøkken med heltre gulv, heltre innredning med oppvaskmaskin, benkeplate, god spiseplass og nydelig utsikt til fjorden. Hvitevarer medfølger handelen. Skyvedør til stor stue med etasjeovn, eikeparkett, nye himlinger, varmepumpe, åpen himling ytterst i påbygget med god takhøyde og store vinduer mot nydelig utsikt samt utgang til treterrasse. Soverom2 med dobbelt garderobeskap, teppe på gulv og tapetserte vegger. Soverommet har trapp opp til loftsetasje. Soverom3 med belegg på gulv, to doble innebygde skaper med småskaper over. Tapetserte vegger og utgang til treterrasse fra soverommet. Loft: Deler av loftet er innredet med kontor med teppe på gulv og "soverom4" med teppe på gulv og kott i knevegger. Det foreligger ikke tegninger av planløsning på loftet så det er ikke mulig for megler å sjekke om innredning av rommene på loftet er omsøkt og godkjent av kommunen. Det er heller ikke målbart areal på loftet pga for av takhøyde. Frittstående garasjebygg (60 kvm.) med doble lemdører og sidedør. Mesteparten av garasjen har støpt gulv. Det er loft på garasjen, men ikke adkomst opp. Innlagt belysning. Carport under påbygget med plass til å parkere en bil, oppbevare ved og hageredskaper og lignende. Garasje i flukt med boligen med støpt gulv, støpte vegger og innlagt belysning. Lekehytte øverst på tomten. - Både stuen og kjøkken ble bygget ut i 2002 og har varmekabler i gulv. - Innlagt Altibox og fiber fra Haugaland Kraft. - Skrusikringer i sikringsskap.

Beliggenhet

Eiendommen har en rolig og landlig beliggenhet på Sørstranda. Få minutters kjøring til Etne sentrum med alt det har å tilby.

Adkomst

Før Etne tar du av E134 mot Bjørgo. Følg denne veien ca 3 kilometer. Eiendommen ligger da på venstre side på oversiden av veien. Huset er merket med "til salgs" plakat. Adkomst via privat vei med tinglyst veirett.

Parkeringsforhold

Parkering i stor frittstående garasje på 60 kvm., pluss garasje i flukt med huset samt i carport under påbygget.

Oppvarming

Vedovn i kjellerstue og stue. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det ved visning ikke er montert panelovner vil det heller ikke medfølge i handel.

Diverse

- Selger er ikke forbruker, og regelen om akseptfrist kl. 1200 første påfølgende virkedag får ikke anvendelse ved dette salget. - Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Privat slamavskiljer. Vann fra privat borehull (deles med nabo gnr: 21 bnr: 28). Tinglyst avtale for borehull er innhentet og kan sees hos megler.

Omkostninger

Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette