Avaldsnes - Innflytningsklar, lettstelt leilighet på 96 kvm - Byggeår 2008 - Oppvarmet garasje!

Øygarden 28

Primærrom 96 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 10562 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2009
Prisantydning kr 2 390 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

En parkerer i oppvarmet garasje, videre er det trappefri adkomst og kort avstand til leiligheten. Romslig planløsning med alt på et gulv og inneholder hall, 2 soverom, vaskerom, bad og usedvanlig luftig kjøkken/stueløsning. Mulighet for 3 soverom. En praktisk leilighet med store rom, listfrie overganger og god passasje rom til rom. God standard med nyere byggeår, helfliset bad, tiltalende kjøkken og lyse overflater. Sentral beliggenhet med butikk i underetasjen. Velkommen på visning av Øygarden 28!

Innhold / standard

- Nyere leilighet og leilighetsbygg oppført i 2008. - Flytt rett inn. Leiligheten holder god standard. - Lik parkert på gulv soverom, stue og kjøkken. - Gjennomgående store vinduer i leiligheten. - Moderne listfrie overganger og lyse vegger. - Flott, helfliset bad fra 2018 av god størrelse. - Nydelig, stort kjøkken med intgrt. hvitevarer. - Satt inn nytt dusjkabinett på bad i ca. 2016. - Det er sentralstøvsuger og automatsikringer. - Meget godt isolert gir lave strømkostnader. - Innlagt tv og internett fra Altibox i leiligheten. På bakkeplan og i 2. etasje: Hall, 2 soverom, vaskerom, bad og usedvanlig stor kjøkken/stueløsning. Stor hall med fliselagt gulv med varmekabler ønsker deg velkommen inn i denne flotte leiligheten i Øygarden 28. Like fliser lagt på vaskerom vegg-i-vegg. Vaskerommet kan skilte med varmtvannstank, underskap, benkeplate, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Svært romslig og helfliset bad med beige flisevalg. Varmekabler i gulv, solid baderomsinnredning, overskap med speil-fronter og dusjkabinett. Dør videre fra bad til hovedsoverommet. Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng, 2 nattbord og garderobeskap. Usedvanlig luftig kjøkken/stueløsning med stort gulvareal og en herlig takhøyde på 2,6 med takvindu. I rommet skal en ha god plass til flere reoler, stor sofa, spisebord for alle anledninger og sittegruppe med god-stoler om ønskelig. Det er nemlig plass til det meste. Andre leiligheter har et tredje soverom i del av stuen, men her har en valgt å ha ekstra stor stue/kjøkkenløsning. Stort og tiltalende Wellmann kjøkken med god skap- og benkeplass. Integrert platetopp, oppvaskmaskin, komfyr, mikro og kjøl/fryseskap. Utgang til koselig atrium/terrasse med stort areal og sol fra ca. 11:00 til langt på kveld.

Beliggenhet

Øygarden 28 har flott beliggenhet over dagligvarebutikken Prix, gangavstan til Avaldsnes sentrum og med god bussforbindelse like ved hovedveien. Her ligger med andre ord det meste til rette for en lettstelt tilværelse. Like over veien finner en boligfeltet Veldetun. Veldetun er et veldig trivelig og rolig boligfelt med barn i alle aldersgrupper. På feltet har en et veldig godt bomiljø. Med barnehage, båthavn og en rekke lekeplasser på feltet er det ingen hemmelighet at feltet er svært attraktivt for barnefamilier. Fine fritidsmuligheter i området. Ønsker en søndagstur, har familien en fin tur ut mot historiske Avaldsnes kirken, Bukkøy og Vikinggården.

Adkomst

Fra Avaldsnes kjør nordover mot Kopervik. I første rundkjøring ta til høyre inn ved parkeringsplassen til Prix. Hold til høyre på parkeringsplassen opp bakke og en får leilighetene på venstre side av veien. Gå inn i gårdstun og leiligheten ligger på venstre side. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast parkeringsplass i oppvarmet garasje. Ellers felles gjesteparkering.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det tas forbehold om overformynderiets/fylkesmannen samtykke av salget og samtykke skal foreligge før overtagelse. Hvis samtykke ikke foreligger til overtagelse, kan overtagelse utsettes eller så står både selger og kjøper fri til å fratre avtalen, uten økonomiske konsekvenser. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette