Haugesund - Strøken endeleilighet med sentral beliggenhet - 3 soverom - garasjeplass & heis i bygget!

Leitevegen 3B

Primærrom 79 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 4100 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 790 000
Felleskost kr 2 314

Beskrivelse/detaljer

Strøken endeleilighet populær beliggenhet i prosjektet Grindesvingen. Godt utnyttet med gang, 3 soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Nydelig kjøkkken med intg. hvitevarer, lekkert bad og meget god standard. Flytt rett inn i en flott leilighet med sentral beliggenhet i Haugesund og nyt en lettstelt tilværelse med heis og garasjeplass. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

Godt utnyttet og luftig planløsning som er innholdsrik og inneholder entré, 3 soverom, bad, vaskerom og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg er det bod i garasjeanlegget. I gang er det satt inn skyvedørsgarderobe med hvite- og speil-fronter. Vegg ved skyvedørsgarderobe har tøft materiale i strukturbørstet panel, detaljene bryter fint mot det hvite og går igjen både her, i stue og på kjøkken. Port-telefon slipper inn hyggelig besøk av venner og kjente. Like ved gang finner en leilighetens vaskerom med belegg på gulv, sluk og gips-plater på vegg. Vaskerommet har oppbevaringsplass, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, rør-i-rør skap og anlegg for balansert ventilasjon. Herlig stue hvor hvite vegger, list-frie overganger og store vindu gir en god romfølelse. I rommet har en god plass til både spise- og sittegruppe. Åpen løsning mot nydelig kjøkken fra Drømmekjøkken med hvite fronter. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og med medfølgende side-by-side kjøleskap. Utgang fra stue/kjøkken til stor terrasse med glassrekkverk, gode solforhold, plass til utemøblement og grill. Leiligheten kan skilte med hele tre soverom, et av soverommene med luftebalkong. Lekkert, helfliset bad med med grå fliser på gulv og lyse, lette fliser på vegg. Dusjhjørne med glassdører, baderomsinnredning, sideskap og vegghengt toalett. En strøken leilighet med fin beliggenhet på enden og med stor terrasse. Flytt rett inn i et nyere leilighetsbygg og en lettstelt tilværelse med alt i Haugesund innenfor gangavstand. - Nyere leilighet som holder svært god standard. - Balansert ventilasjon. - Rør-i-rør system. - Varmepumpe. - Fiber: Get tv og internett. - Oppgradert fra standard med tidsriktig, lik parkett på alle gulv. - Oppgradert fra standard med list-frie overganger. - Oppgradert fra standard med downlights. - Oppgradert fra standard kjøkkeninnredning. - Oppgradert fra standard med skyvedørsgarderobe i gang. - Oppgradert med plisse-gardiner på de fleste rom.

Beliggenhet

Grindesvingen har flott og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Med andre ord kort spasertur ned til Haugesund sentrum med alt som medfølger. På terrasseflate og på felles uteområde kan en nyte sol stort sett hele dagen. En spasertur opp til Djupadalen hvor en har et flott turområde. Haugesund stadion ligger som nærmeste nabo og kan by på god underholdning i en rekke av årets helger.

Adkomst

Følg Rogalandsgata sørover og passer Haugesund stadion på venstre side av veien. En vil da få leilighetskompleksene som første på høyre side av veien etter stadion. Leiligheten ligger i bygget nærmeste stadion i andre etasje. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Ellers parkering på fellestomt eller i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser. Tilhørende bod like ved.

Oppvarming

Varmekabler på bad og varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette