Norheim - Enebolig oppført på et plan med mindre nivå-forskjeller - Romslig tomt på 844 kvm med garasje - attraktiv og familievennlig beliggenhet på Norheim.

Norheimvegen 63

Primærrom 138 m²
Bruksareal 138 m²
Tomt 845 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1959
Prisantydning kr 2 290 000

Beskrivelse/detaljer

Enebolig med attraktiv beliggenhet på familievennlige Norheim. Innredet med alt på et plan + loftstue. Kun enkelte trappetrinn i hovedetasjen. Inneholder gang, bod, vaskerom, 2 bad, 3 soverom, kjøkken, forstue, stue, loftstue og uinnredet loftsrom. Normal standard, noe oppussing må påregnes. Flott opparbeidet tomt med skjermet hage og overbygd terrasse. Barne- og familievennlig beliggenhet med kort avstand til barnehage og Norheim barneskole. Velkommen på visning av Norheimvegen 63!

Innhold / standard

Inneholder: Gang, mellomgang, vaskerom, 2 bad, 3 soverom, forstue, loftstue, stue og uinnredet loftsrom. Gang med tre nivåer videre til mellomgang ønsker deg velkommen inn i Norheimvegen 63. Garderobe med plass til sko- og annet yttertøy. Like ved inngangsdøren finner en vaskerommet som er av god størrelse og med fliser på gulv. Opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, utslagsvask og oppbevaringsplass. Videre inn i eneboligen kommer en til koselig forstue evt. spisestue alt etter ønske. Her har en plass til sofa eller spisebord. Stor hovedstue med god plass til to sittegrupper og spisebord for alle anledninger. Flott peisovn gir god oppvarming og koselig stemning i stuen. Utgang til delvis overbygd terrasse og hage med gode solforhold. Stort kjøkken-rom med plass til spisebord. Kjøkkenet ble satt inn når eneboligen ble påbygd i 1975. Ordentlig kjøkken med fliser mellom under- og overskap. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og avhuk som naturlig plassering for kjøleskap. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og med garderobeskap. Bad 1 har fliselagt gulv og baderomstapet på vegg. Toalett, hvit baderomsinnredning, overskap med speil og dusjkabinett. Varmeovn. Bad 2 er helfliset med vask, toalett og dusjkabinett. To store soverom som del av påbygget med utstrakt bruk av vindusflater. I rommet har en god plass til både seng og kontorpult. I loftsetasjen: Loftstue og uinnredet loftsrom. Stor loftstue med noe lav takhøyde og dør videre til stort uinnredet rom/lagringsrom. - Norheimvegen 63 oppført i 1959, holder normal standard. - Påbygd med større stue/kjøkken, gang og vaskerom i 1975. - Bygget tilbygg i 1975 som inneholder gang og 2 soverom. - Badene og kjøkkenet er fornyet siden byggeåret 1959. - Vestsiden med ny kledning og isolasjon i 2015 iflg. selger. - Fasaden ble malt sist i 2015 og ny varmepumpe fra 2017.

Beliggenhet

Norheimvegen 63 ligger på Norheim, som er et svært trivelig område for familien. Her bor en i rolige omgivelser med en rekke barnefamilier i nærområde. Fra eneboligen har en kort avstand ned til Oasen Storsenter med en rekke butikker, treningssenter, tannlege og legekontor. Ikke langt å gå bort til Nordhuset med både fotball og håndball i de fleste aldersgrupper. Her finner en også Norheim barneskole. Videre gjennom Norheimsskogen kommer en til Vormedal ungdomsskole. Med Norheimsskogen i nærheten har en ikke lange veien til både turområder for familien eller forskjellige joggeløyper. Norheim er sentralt plassert på Haugalandet. Kort avstand til de fleste fasiliteter om en skal nord, vest, sør eller øst. Kort vei til den nye T-forbindelsen.

Adkomst

Fra Oasen Storsenter følg veien nordover til rundkjøring. Ta til høyre i rundkjøring og en er da i Norheimvegen. Følg veien og en får Norheimvegen 63 som trettene eneboligen på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Varmeovn på bad. Varmepumpe og peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysing skjøte kr 525
Tinglysing panteobligasjon kr 525
Boligkjøperforsikring(valgfri) kr 9 200
Total kr 10 422

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette