Sentrum - Sjarmerende, påkostet enebolig - Nye overflater, nye bad og nytt kjøkken 2014/2015 - Bakgård!

Ludolf Eides gate 5

Primærrom 109 m²
Bruksareal 109 m²
Tomt 216 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1911
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

Sjarmerende enebolig midt i hjerte av Haugesund. Innredet over to etasjer og inneholder gang, garderoberom, vaskerom, 2 bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Betydelig påkostet i perioden 2014 - 2016 i forbindelse med bruksendring fra næring til enebolig. Renovert med nye gulv, vegger og tak samt etterisolert. 2 lekre, helflisede bad fra 2014/2015, nytt kjøkken fra 2015 og installert balansert ventilasjon. Koselig bakgård, 2 parkeringsplasser og carport. Velkommen på visning av Ludolf Eides gate 5!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, garderoberom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Flott utsmykket hoveddør ønsker deg velkommen inn i denne sjarmerende og gjennomtenkte eneboligen i Ludolf Eides gate 5. I gang er det lagt laminat på gulv med flise-mønster oppimot lyse veggflater. Skyvedør til praktisk garderoberom god plass til sko- og annet yttertøy en måtte ha. Mindre vaskerom med fliselagt gulv og malte vegger. I rommet er det utslagsvask, rørskap, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Nydelig, helfliset bad med grå høyglans-fliser på gulv og vegger. Rålekkert. Fliselagt kasse til vegghengt toalett, svart baderomsinnredning, speil og fantastisk badekar. Passende belysning til eneboligens uttrykk på vegg og i tak. Herlig og luftig kjøkken/stueløsning med god plass til sofahjørne og spisebord for alle anledninger. Det er satt inn tiltalende kjøkken fra Marbodal med hvite fronter, stein-aktig benkeplate og fliser fra benkeplate opp til tak. Integrert komfyr, platetopp samt medfølgende oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjekk kjøkken-øy mot spisestue. På vegg har en kontrastvegg med inspirasjon fra Åkrasanden. Gasspeis er et fint møblement og deler fint opp mellom kjøkken og stue. Gasspeis med naturstein opp pipe, flott detalj. God plass til sofahjørne og med en rekke vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet. 2. etasje: Gang, bad og 2 store soverom. Laminat fra stue/kjøkken går igjen i trappetrinn og i gang andre etasje, gir en fin helhet i eneboligen. Originalt rekkverk på trapp minner om eneboligens byggeår. Hele andre etasje har god takhøyde på ca. 2,6 m og det merkes. Stort soverom 1 som en loftstue å regne, med god plass til både sittegruppe og seng. Stort hovedsoverom med god plass til garderobe, dobbeltseng, nattbord og med utgang til luftebalkong. Nydelig, helfliset bad også i denne etasje med beige flisevalg. Varme i gulv, dusjhjørne, bidei, vegghengt toalett, flott innredning, speil med belysning og sideskap. - Verneverdig enebolig med flott arkitektur fra 1900-tallet. - Betydelig påkostet eiendom i perioden fra 2014 til 2018. - Renovering gjort i samarbeid med arkitekt Skattkjær. - Skiftet ca. 1/4 av taktekke, ny pipehatt i 2018 iflg. selger. - Innvendig revet ned til reisverket og bygget opp igjen. - Nye og tidsriktige gulv, vegg og tak i hele eneboligen. - Bruksendret hovedetasjen fra næring til bolig i 2015. - Innstalert balansert ventilasjon, isolert vegger 15 cm. - Rør lagt i "rør-i-rør" system og det er nytt sikringsskap. - Satt inn ny ytterdør i 2015 og nyere varmtvannstank. - Helfliset bad i 2. etg fra 2014 og bad 1. etg fra 2015. - Satt inn tiltalende kjøkken med lyse fronter i 2015.

Beliggenhet

Ludolf Eides gate 5 er en attraktiv adresse i Haugesund sentrum i gate med flere arkitektoniske bygninger, koselig park som nærmeste nabo og ferskt brød får en fra bakeren rett over gaten. Her bor en meget sentralt i Haugesund, men samtidig tilbaketrukket fra selve sentrumskjernen. Her skal alt ligge til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til Haraldsgata og har tilgang til alle fasiliteter Haugesund har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde. Gangavstand til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Ellers kort gang/sykkelavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass. Kort gangavstand til bussterminal på Flotmyr.

Adkomst

I rundkjøringen i Karmsundgata som ligger ved Haugesund Stadion ta vestover ned mot Haugesund sentrum. Etter å ha passert bilforhandler på høyre side av veien ta første vei til høyre innpå Øvregata. Følg veien gjennom første kryss og ta neste vei til høyre. Ludolf Eides gate 5 ligger som andre enebolig på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen

Parkeringsforhold

2 parkeringsplasser i asfaltert gårdsrom og tilhørende carport.

Oppvarming

Varmekabler på bad og gasspeis i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således snart utløper.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 69 750
Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr 525
HELP boligkjøperforsikring (valgfritt) kr 9 200
Total kr 80 172

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette