Sveio/Rophus - Koselig selveierleilighet med 2 svært kjekke uteområder - Lett adkomst i 1. etasje

Slettemyrvegen 145 E

Primærrom 45 m²
Bruksareal 53 m²
Tomt 2493 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2011
Prisantydning kr 1 190 000
Andel fellesgjeld kr 73 708
Totalpris kr 1 263 708
Felleskost kr 2 000

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1 etasje, har trappefri adkomst, og inneholder følgende rom: Bi-inngang/bod, soverom, bad og stue/kjøkken. Utendørs: Stor terrasse med gode solforhold. Uteplass ved inngangsparti er en del av felles eiendom. 1 bod i felles bodanlegg. Beskrivelse av innhold og standard: Moderne innredet leilighet. Stuen har utgang til terrasse. På terrassen er det lagt opp strøm. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Soverommet er av ekstra god størrelse. På soverommet er det garderobeskap. Badet er utstyrt med: fliser på gulv og vegger, varmekabler, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Tekniske oppgraderinger utvendig: kommer - Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Rophus/Sveio Landlig beliggenhet på Rophus med kort vei til Haugesund sentrum(10 km).

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er parkering like utenfor leiligheten. Det er lagt opp til strøm for el-bil.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Byggmesterkompaniet AS er i gang med/ferdig med følgende arbeid på bygget: - Skifte terrassedør og stuevindu. - Skifte kledning - Utskifting / forsterkning av bæring over dør og vindu Dette blir lånefinansiert med en økt felleskostnad i sameiet fra tidligere 1.000,- til nåværende 2.000,-. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette