KOPERVIK - Stor og innholdsrik enebolig over 3 plan - Panorama sjøutsikt til Karmsundet - Barnevennlig område

Bråtavegen 60

Primærrom 203 m²
Bruksareal 205 m²
Tomt 1077 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1971
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik enebolig over 3 plan - Panorama sjøutsikt til Karmsundet - Stor (1077 kvm) og pen tomt - Garasje - Sjelden mulighet - God planløsning - Samme eier siden boligen var ny - 4 soverom - 2 stuer - 2 bad + vaskerom - Boligen trenger oppgraderinger

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Kjeller: gang, soverom, vaskerom, bad, kjellerstue og 2 hobbyrom. Hovedetasje: vindfang, gang, bad, kontor, soverom, stue og kjøkken. Bod. Loft: gang og 2 soverom. Garasje Huset er i all hovedsak fra byggeår og trenger oppgraderinger.

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet helt ytterst i havgapet på Bråtafeltet, med panorama sjøutsikt til Karmsundet og særdeles flotte omgivelser. Gangavstand til Stokkastrand skole. Gang- og sykkelsti til Kopervik sentrum med alle fasiliteter. Velforeningen har flott opparbeidet område ved sjøen med sittegrupper og levegg.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Eide: ta mot Kopervik inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen 4,4 km og ta til venstre inn på Bråtavegen. Følg vegen ca 330 meter og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - I følge selger ble det oppdaget en lekkasje i stuen i oktober 2018, de så at 2 takpanner hadde løsnet og at det var lekkasje på loftet rett under disse 2 pannene. Pannene er nå lagt på plass igjen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette