Klassisk, moderne leilighet på 147 kvm over 2 etasjer- Utleiemulighet - Betydelig påkostet

Nye Stødden # 6 - Skåregata 125

Primærrom 147 m²
Bruksareal 153 m²
Tomt 787,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 4
Etasje 3
Byggeår 1900
Prisantydning kr 4 490 000
Felleskost kr 1 470

Beskrivelse/detaljer

Prosjektet "Nye Stødden" er ferdigstilt og vi har glede av å presentere leilighet #6. Leiligheten har privat inngang fra 2. etasje og strekker seg over 3. etasje + loft. Innholdsrikt med privat trapperom, disp. rom, 2 bad, vaskerom, 3(4) soverom, loftstue og åpen kjøkken/stueløsning. Det ærverdige bygget i Skåregata 125 og denne leiligheten har vært igjennom betydelig renovering i over tre år og er endelig klar for å møte sin eier. Leiligheten fremstår som nybygg samtidig er sjelen i bygget fra 1900-tallet bevart i samarbeid med byantikvaren og interiør-konsulent. Her kan du flytte rett inn i en leilighet med et klassisk uttrykk og høy standard. Det første prosjektet av sitt slag i Haugesund! Midt i hjerte av Haugesund sentrum med kort avstand til alt sentrum har å by på. Egen terrasse mot vest og kveldssolen. Velkommen på visning av leilighet #6 i prosjektet "Nye Stødden"!

Innhold / standard

Leiligheten ligger i vestre del av bygget med privat inngang fra 2. etasje og går over tredje etasje og loftsetasjen. Inneholder: Privat trapperom, mellomgang, hovedbad med adskilt vaskerom, bad 2, 3(4) soverom, loftstue og åpen kjøkken/stueløsning. - Ærverdig bygg oppført på 1900-tallet som har fått betydelig kjærlighet fra 2016 - 2019. - Renovering på fasade i samarbeid med byantikvaren og med spesialbestilte vinduer. - Fasade i engelsk hulmur er pusset ned og malt i farger som passer bygget og tiden. - Taket er tekket med skifer og er sammen med piper overgått i forbindelse prosjektet. - Nye vinduer i leilighetene med svarte karmer, ekstra lyd-isoleringer mot gate med vei. - Opus arkitekter har stått for søknadsprosessen og prosjektering utført av PDS Protek. - RørleggerMester Espen Olsen lagt opp rør-i-rør system og nye avløpsrør i leilighetene. - Helgevold Elektro strukket nye ledninger og lagt opp moderne el-anlegg i leilighetene. - Påkostet el-anlegg med smart-panel på lys-brytere og klargjort for "smarthus" teknologi. - Våtrom og flise-arbeid utført av Byggmester Håkon Larsen, kontrollerende PDS Protek. - Innvendig renovering er gjort i godt samarbeid med interiør-konsulent og det merkes. - Det er lagt nydelig en-stavs parkett på alle gulv i leilighetene foruten om på våtrom. - Fargevalg på vegger er gjennomtenkt og valgt for å passe bygget av interiør-konsulent. - Solid og massivt listverk på gulv- og vinduslister i leiligheten som passer takhøyden. - Meget tiltalende kjøkken fra kvalitets-leverandøren Norema med integrerte hvitevarer. - Rålekre bad som har fliser med stein-mønster på gulv og hvite, moderne fliser på vegg. - I bygget lagt opp og i leilighetene er det klargjort for internett/tv fra leverandører Get. - I stuene i leilighetene er det lagt opp Mitsubishi ventilator som sørger for frisk luft. Eierbrøk for denne leiligheten 147/510.

Beliggenhet

I prosjektet "Nye Stødden" bor en midt i hjerte av Haugesund med alt byen har å by på like utenfor dørterskelen. Med andre ord ligger alt til rette for en urban tilværelse. Perfekt beliggenhet om en ønsker en lettstelt tilværelse midt i sentrum med alt innenfor umiddelbar nærhet. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens mange restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Ønsker en turmuligheter har en flott kystløype som strekker seg over 2 km fra Haugesund sentrum via Haraldshaugen og ut mot Kvalsvik. Populær badeplass i Asalvika ligger i kort gangavstand fra sentrum.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Haugesund Stadion ta vei vestover ned mot Haugesund sentrum. Følg veien nedover og ta fjerde vei til høyre. En vil da få Skåregata 125 og Stødden som første bolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Det medfølger 1 årskort på parkeringskort hos Haugesund Parkering. Kostnad pr. år kr. 6000 iflg. https://haugesund.kommune.no/parkeringskort/arskort.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne. - Sameiets kostnader pr. år for felles forsikring & felles strøm utgjør ca. 50 % av årlig husleie. Resterende går til avsetning for fremtidig vedlikehold. Når sameiet er satt, kan månedlige kostnader avvike fra skiltet kostnad avhenging av hva som blir inkludert. Det gjøres oppmerksom på att det legges opp til att hver seksjon ved kjøp innbetaler en engangssum på kr. 100 kr pr kvm slik att sameiet blir godt rustet økonomisk i fondet til senere vedlikehold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 112 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 113 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette