Lekker leilighet med høy kvalitet - Livsløpsstandard - 2 soverom - Attraktiv beliggenhet - sportsbod

Røysvegen 7 A

Primærrom 69 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 3849,7 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 290 000
Felleskost kr 1 300

Beskrivelse/detaljer

- Lekker nyere leilighet på Moksheim - Leiligheten ligger i første etasje og har livsløpsstandard - Kjekt og solrikt uteområde like utenfor terrassedøren - 2 soverom - God standard - Flere geniale garderobeløsninger - Lekkert kjøkken - God lagring i sportsbod - Stor parkering - Nærhet til det meste Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, soverom x 2 stk og stue/kjøkken. Romslig parkering på felles parkeringsplass. Selger opplyser at det skal legges til rette for el-bil lading, og at det av den grunn ikke er asfaltert her enda. Asfaltert gjesteparkering like ved. Praktisk, lys og lekker leilighet i første etasje. Leiligheten har trappefri adkomst, og da livsløpsstandard. Selger har foretatt flere oppgraderinger fra standard. Leiligheten bør besiktiges for korrekt inntrykk. Fremstår som ny! Pent og oppgradert kjøkken fra Designa. Hvite fronter på innredning, granitt benkeplate, og integrerte hvitevarer. Hevet komfyr. Her har det også blitt satt inn en kjøkkenøy inn mot stue. Dette gir mye benkeplass. God romfølelse i stuen, praktisk åpen løsning inn mot kjøkken for maksimalt utbytte av størrelse. Listfrie overganger vegg/tak, store vindusflater, og utgang til terrasse. Det er lagt inn Altibox i leiligheten. Lys og pen parkett i stue, kjøkken, gang og soverom. På bad er det god plass, flotte fliser på gulv og vegg, pen innredning og speilfront med innebygget lys. Stor dusjnisje. Det er også god plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har 2 soverom, hvor hovedsoverom har malte overflater i delikat mørk farge. Dette gir en behagelig følelse i dette rommet, og hjelper på søvnkvaliteten. Gjestesoverom er benyttet til walk-in-closet, og har montert opp en praktisk innredning som enkelt kan fjernes dersom man trenger et ekstra soverom. Skyvedørsgarderobe med speilfront i vindfang. Oppbevaring i sportsbod like ved inngangsparti. Området er pent opparbeidet. Lekeplass like utenfor, og leiligheten har egen terrasse med gode solforhold. Terrassen er også overbygget, slik at man her også kan benytte den når det regner. Like utenfor terrassen har man tilgang på en flott gressplen. Butikk bare noen få meter fra leiligheten.

Beliggenhet

Denne leiligheten har en meget sentral beliggenhet på Moksheim. Her har man alt av hva man til daglig vil ha behov for i umiddelbar nærhet. En kort tur unna finner man Oasen Storsenter, tannlege, tannlege, helsestasjon, bank, dagligvarebutikk, skole, barnehage og idrettssenter. Gangavstand til skole, barnehage og flotte turområder i Norheims skogen. Gode bussforbindelser gjennom Kolumbus. En kort kjøretur unna finner man også alt av hva handelskjernen Raglamyr har å by på.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på sameiets parkeringsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe i stue og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 57 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 2 850
Total kr 61 270

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette