ÅKREHAMN - Flott og lettstelt rekkehus over 2 plan - 3 soverom - Sentral og barnevennlig beliggenhet

Jorundvegen 63 F

Primærrom 82 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 64 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2010
Prisantydning kr 1 750 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott rekkehus over 2 plan - Lettstelt - God standard - 3 soverom - Sentral og barnevennlig beliggenhet - Solrik terrasse mot sør/vest - God planløsning - Flott helfliset bad samt eget vaskerom - Lyst og pent kjøkken - Koffertloft

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, vaskerom/teknisk rom, bad og 2 soverom. 2.etasje: soverom, kjøkken og stue. Koffertloft Boligen ble ferdigstilt i 2010 og holder god standard, bl.a: - Rør i rør system - Ventilasjonsanlegg - Sentralstøvsuger - Flott helfliset bad - Pent vaskerom m/belegg på gulv og plater på vegger - Lyst og fint kjøkken m/integrert stekeovn/platetopp - Varmpepumpe fra 2010

Beliggenhet

Sentral og barnevennlig beliggenhet i Åkrehamn. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Ta østover i lyskrysset ved Skudenes&Aakr sparebank i Åkrehamn inn på Åkravegen. Følg vegen ca 750 meter og ta til høyre inn på Jorundvegen. Ta så tredje veg til høyre og så første til venstre. Boligen kommer så på venstre side (nr 2 mot øst)

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - integrerte hvitevarer på kjøkken (stekeovn og platetopp) samt oppvaskmaskin medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Dette er et ikke aktivt sameie.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette