Kontakt megler for visning! ÅKREHAMN - Nyere og lekker bolig over 2 plan m/garasje - Usjenert og herlig uteområde

Gjerdestykket 42

Primærrom 106 m²
Bruksareal 108 m²
Tomt 280 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 2012
Prisantydning kr 2 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker del av tomannsbolig over 2 plan - Garasje (plass til en en bil samt lagring) - Meget flott beliggenhet på feltet (helt i enden) - Usjenert og flott opparbeidet uteområde - Grense til friområde - Utvendig sportsbod - Lettstelt og solrikt - Mulighet for livsløpsstandard - 2 meget flotte bad samt eget vaskerom - Lyst og flott kjøkken m/integrerte hvitevarer - 2 soverom (mulighet for 4) - 2 stuer

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: gang, bad, bod, kjøkken og stue (mulighet for å lage soverom i enden). Loft: gang, 2 soverom, bad, vaskerom og stue (mulighet å gjøre om til soverom. Koffertloft Boligen er av nyere dato og holder høy standard, bl.a: - Balansert ventilasjon m/varmegjenvinning - Rør i rør system - Lekkert Sigdal-kjøkken m/integrerte hvitevarer (stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys) - 2 lekre bad samt vaskerom m/fliser på gulv og våtromsplater på vegger. - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen - Stor og solrik terrasse av nyere dato - Bygget stor utebod Selger har påkostet eiendommen ca kr 100.000,- ut fra byggherre leverte som standard.

Beliggenhet

Meget flott og usjenert beliggenhet på endetomt i populært og barnevennlig område i Åkrehamn. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Ta østover i lyskrysset ved Skudenes&Aakra sparebank i Åkrehamn inn på Åkravegen. Hold til venstre når vegen deler seg etter ca 1 km. Ta så 2.veg til venstre. Ta til venstre igjen og boligen ligger helt innerst til høyre.

Parkeringsforhold

I garasje og på felles tomt

Oppvarming

Vedfyring, varmekabler i gang og begge bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 72 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 73 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette