BUD FORELIGGER! Enebolig (byggeår 2011) med sjøutsikt og flotte uteområder - 5 soverom - 2 bad

Lervikvegen 2

Primærrom 184 m²
Bruksareal 184 m²
Tomt 963,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2010
Prisantydning kr 3 690 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, stue, kjøkken, vaskerom/bi-inngang og soverom. 2. Etasje: Hovedsoverom med walk-in, soverom, soverom, hovedbad og loftstue. Utendørs: redskapshus. Stor solrik terrasse. Stort planert uteområde. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse med utsikt til sjøen. Loftstue. Klassisk kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Side by side kjøleskap medfølger Det er totalt 5 soverom i boligen. Begge badene er helfliset og har dusjhjørne. Det ene badet har badekar. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sentralstøvsuger. - Automatsikringer. - Balansert ventilasjon - Vannbåren varme hele hovedetasjen i tillegg til badet oppe.

Beliggenhet

Lervik Boligfelt nær Førlandsfjorden med nærhet til sjøen. Det er mulighet til å leie båtplass like i området. Her er det fri og vakker natur, men samtidig kort avstand til Aksdal og til Haugesund via T-forbindelsen. Det er skolebussordning til Tysværvåg barne- og ungdomsskule. Bussholdeplassen er like ved boligen. I Tysværvåg er det stort idrettsanlegg med flere aktivitetstilbud. Boligen har meget gode solforhold og utsikt.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I stort gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Det er vannbåren varme i hele hovedetasjen i tillegg til badet oppe. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - I forkant av denne tomten(mot sjøen) er det 4 boligtomter

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 92 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 93 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette