Kopervik sentrum - Meget flott toppleilighet på hele 173 kvm og alt på ett plan - 2 garasjeplasser - Heis i bygget

Hovedgaten 35

Primærrom 170 m²
Bruksareal 173 m²
Tomt 1194,7 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1985
Prisantydning kr 2 690 000
Felleskost kr 2 000

Beskrivelse/detaljer

- Meget stor (173 kvm) og flott toppleilighet - Alt på ett plan - 2 garasjeplasser i kjeller - Midt i hjertet av byen - Heis (trapper til siste etasje) - Pusset opp mye etter byggeår (det meste 2015-2019) - 2 soverom (mulighet for flere) - Stort og lekkert (helfliset) bad m/skjult vaskerom (2016) - Lyst og flott kjøkken fra 2001 (lakkert i ettertid) - Meget stor (3-delt) og flott stue - Stort gjestebad - Sportsbod i kjeller

Innhold / standard

Leiligheten ligger i toppetasjen og inneholder: hall, bad, toalettrom, 2 soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken. Bod ved stue. Koffertloft (ikke lagt gulv) 2 garasjeplasser i kjeller og sportsbod i kjeller I følge selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen de senere år (hovedsakelig 2015-2019 og lagt ut 6-700.000,-), bl.a: - Nye vannrør (rør i rør) til kjøkken og det ene badet. -Stort og lekkert (helfliset) bad m/skjult vaskerom. Nye baderomsmøbler, nytt vegghengt toalett, nye dusjvegger, nytt badekar og montert downlights (alt i 2016). - Lyst og flott kjøkken fra 2001 m/integrerte hvitevarer (mikro, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin). Kjøkkenet ble lakkert av Knapphus kjøkkensenter i 2016 og det ble lagt nytt gulv i 2019. - Meget stor og flott stue hvor vegger og tak ble sparklet og malt samt at det ble lagt nytt gulv i 2015. Ny gjennomgående peis og montert 7 downlights (2015). - Meget stort og flott hovedsoverom hvor vegger og tak ble sparklet og malt samt nytt gulv i 2016. Mulighet for å dele soverommet i 2. - Soverom 2: nytt belegg på gulv samt sparklet og malt vegger og tak (2016) - Hall: nytt belegg på gulv, nye lister samt at vegger og tak ble sparklet og malt i 2016. - Ny heis i 2018 - Nye glass i takvinduer fra 2005 (montert i 2014) - Selger opplyser at punkterte vinduer skal skiftes av sameiet.

Beliggenhet

Beliggende i hjertet av byen, midt i gågata. Gangavstand til alt byen kan tilby, som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder, kjøpesenter, kino, og diverse butikker.

Adkomst

Fra parken i Kopervik (ved NAV-bygget). Gå opp mot gågata og inngangspartiet til leiligheten ligger rett fram (til høyre for Apotek 1).

Parkeringsforhold

2 garasjeplasser i kjeller

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger har observert skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette