Ålfjorden - Hytte-eiendom med påkostet stort naust (2013) - Kort vei til fantastisk samlingsplass nede ved sjøen - Fantastiske uteområder med utsikt

Espenes 37

Primærrom 40 m²
Bruksareal 53 m²
Tomt 974 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 2000
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

Hytte-eiendom med flere gode kvaliteter og flust av uteområder. Her får du mye av det du gjerne kunne tenke deg. Svømmebasseng og store terrasser med fri og fantastisk utsikt til Ålfjorden. Eksklusivt og svært romslig naust (2013) med villmarkspanel og skifertak. Naustet, sammen med den store kaien og den lune viken, er noe som er nødt til å oppleves for et korrekt inntrykk. Det er helt fantastisk. Innvendig er det en god standard med blant annet stort robust kjøkken og helfliset bad. Hytten har innlagt vann og vannklosett. Til naustet er det lagt opp vann og strøm. Parkering like ved hytten med plass til 2 biler og kort gange til sjø. Du ønskes velkommen til hyggelig visning!

Innhold / standard

Hytten inneholder: Gang, 2 soverom, flislagt bad, kjøkken og stue m/utgang til sommerstue. Stor hems på ca 15 kvm. (lav takhøyde, ikke målbart). Stort naust og brygge. Utvendig redskapsbod. Eksklusivt og påkostet naust bygget i 2013. Oppført i "Grindabygg" levert fra Suldal. Svært god plass inne i naustet og flott stor kai. Det er innlagt strøm og vann. Naustet må oppleves. Stort robust kjøkken og åpen løsning til stue. Romslig stue med himling og god takhøyde. Ved stuen er det tilgang til sommerstue. Utgang til terrasse med storslått utsikt. Badet er helfliset og har varme i gulv. Stor hems med ca 15 kvm grunnflate. Stor frittstående utvendig redskapsbod. Koselig hyttestandard med tregulv og panel.

Beliggenhet

Ålfjorden - attraktiv beliggenhet Nydelig beliggende høyt i terrenget med slående vakker utsikt fra hytten og alle uteområdene. Naustet ligger i en lun vik, rett nedenfor hytten. Det er ca. 35 minutters kjøring fra Haugesund.

Adkomst

Kjør nordover mot Valevåg. Etter Førde, ta ned til høyre mot Håvardsholm. Følg veien og ta til venstre v/skilt Brattestø. Følg veien ca 2.5 km og parker ved rød container. Hytten er rød og ligger like nedenfor. Naust: Følg tre-sti ned til sjøen. Naust på venstre side.

Parkeringsforhold

Parkering for 2 biler like ovenfor.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel på eiendommen. Selger opplyser om følgende: 1: Tresti ned til naustområde står på Grunneier og fellesområde over en bekk. Den er ikke omsøkt men folk fra kommune har vært der og ingen innsigelser er kommet. Ikke omsøkt og godkjent. 2: Strøm fra hytten ned til naust som ikke medfølger handelen. Ny eier kan få strøm via dette. En avtale lages mellom selger og ny eier på dette. 3: Basseng har oppvarming og duk for sikring. Ønskes ekstra sikring må ny eier gjøre dette selv. Store terrasseflater på terreng. Ikke omsøkt og godkjent. 4: Hvitevarer på kjøkken, boblebad og parabol medfølger. 5: Inne- og utemøbler kan kjøpes separat av selger. 6: Nabo eier veien fra stolpen v/frittstående bod og ned. Evnt bruk av denne videre ned må avtales dem i mellom. Vedlikehold frem til stolpen deles. 7: Oppe ved rød container er det felles parkeringsplass til 4 biler. 2 av dem hører til denne hytten. 8: Alle tiltak på terrasser og basseng er gjort i tråd med kommunens anbefalinger/retningslinjer ( terrasser og basseng på bakkenivå + - 1/2 meter er ok ) men er ikke omsøkt eller godkjent. 9: Tasktrapport som følger vedlagt er utgått da den er eldre enn 6 mnd. Lagt ved som informasjon.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Kart

Del dette