Langedalen / Solfonn - Nydelig 6-roms hytte med flott utsikt - NY PRIS

Langedalen hytte

Primærrom 116 m²
Bruksareal 119 m²
Tomt 694 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2008
Prisantydning kr 3 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Det er flott utsikt fra hytta både nedover Odda dalen, oppover mot øvre del av Seljestad, utover Løyning og opp til Reinsnos. - Hytta inneholder 4 soverom, vaskerom, bad, wc, bod, stue/kjøkken med utgang til overbygget terrasse og loftstue. - God standard med bl.a. vannboren varme og innlagt fiber med lynraskt Internet og TV signal.

Innhold / standard

Tak over inngangspartiet hvor det også er inngang til en utebod. Boda har vvb, rør-i-rør kobling, sentralstøvsugeren er plassert her og det er luke med nedtrekkbar stige til kaldloft. Det er panelte vegger og fliser på gulv. Inngang til gang med fliser på gulv, trapp opp til loftsetasje og liten garderobe ved inngangsdøra. Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Brannslange, utslagsvask, sluk, fliser på gulv og panelte vegger. Bad med fliser på gulv, baderomsinnredning med fire underskap, to speilskap, dusjkabinett, toalett, spotter i tak, mekanisk vifte samt hvitmalt paneltak og hvitbeiset panel på vegger. Wc med servant med dobbelt underskap og speilskap med spotter. Panelte vegger og tak samt flislagt gulv. Soverom1 med plassbygget køyseng som har 1,5 størrelse nede og enkel oppe, panelte vegger og eikeparkett på gulv. Soverom2 med eikeparkett og panelte vegger. Stue/kjøkken med delvis åpen løsning, vedovn med glassdør i stua, persienner i vindu mot vest, utgang til overbygget treterrasse mot vest, åpen himling med god takhøyde i ca. halve stua, lysekrone som medfølger og tømmerpanel på vegger og i tak. Kjøkkenet har spotter i tak, spisebord med 8 stoler som medfølger kjøpet om ønskelig, innredning har dempere i skuffer og det er godt med skuffer og skapplass, skaper helt til taket, FiboTrespo plater mellom innredningene, induksjon koketopp, int. stekeovn, int. oppvaskmaskin, halvannen nedfelt vask i benkeplata samt stort integrert kjølehjørne. Persienner i vindu mot nord. 2. etg: Furutrapp opp til loftstue med heltre gulv, utgang til luftebalkong med tett tak over og flott utsikt til Folgefonna. Loftstua er ypperlig som bare-og ungdomsavdeling samt til å benytte for ekstra soveplasser for gjester. Soverom3 med heltre gulv og kott i knevegg. Soverom4 med heltre gulv og kott i knevegg. I følge selger kan man bygge uthus på inntil 35 kvm. Megler kan ikke se dokumentasjon på størrelsen, men reguleringsplanen legger opp til at man kan bygge uthus. Her er det som står: "Uthus er bibygg med støttefunksjoner til hovedbygget det tilhører. I form og størrelse skal uthuset tilpasses og underordne seg hovedbygget. Uthuset kan kobles på hovedbygget, men skal fremstå som et hovedbygg og et bibygg, dokumentert i samsvar med krav om god terrengtilpassing, samt tilpassing til omliggende bygg". - Vannboren varme i hele 1 etasje. Varmepumpen for det vannborne varmeanlegget står på naboen sin tomt. Det var naboen som i sin tid førte opp denne hytta for salg. Man deler på utgifter til anlegget. - Innlagt fiber med Altibox for TV og Internet. - Sprosser på alle vindu på hytta. - Torvtak - Fine detaljer med utskjæringer på hytta. - Sentralstøvsuger. - Hamran kjøkkeninnredning.

Beliggenhet

Seljestad ligger i overgangen til høyfjellet på Seljestad vest for E 134, og det ligger sentralt i forhold til Haugesund, Bergen og Stavanger. På Solfonn har du en stor fordel ved at du slipper å bruke tid på å kjøre over værharde fjelloverganger, med ventetid, kolonner og stengte veier dersom du kommer fra vest. Seljestadfjellet kan by på milevis med preparerte turløyper fra og med juleferien og til over påske. Se mer info på www.sorls.no På Korlevoll som er startstedet for turløypene, er det en 3 km lysløype for langrenn som til vanlig er åpen hver dag. Klubbhuset til Korlevoll IL er disponibelt som varmestue. Korlevoll er et innbydende område for skilek hvor det myldrer av barn og voksne på flotte dager. Røldal Skisenter (Hårådalen) med 7 heiser ligger ca. 10-12 min kjøretur (8 km) fra Seljestad, og har landets sikreste snøforhold. Områdene rundt Solfonn innbyr til flotte turer i en utrolig høyfjellsnatur. For mer informasjon om helårsaktiviteter i Odda Kommune: https://www.hardangerfjord.com/odda Avstander: Haugesund – Solfonn ca. 1.5 time (ca. 120 km) Stavanger – Solfonn ca. 3.5 timer (ca. 200 km) Bergen – Solfonn ca. 3-3.5 timer (ca. 190 km)

Adkomst

Fra E134 tar man av ved innkjørsel til Solfonn Family Resort. Følg veien på nedsiden av resortet og gjennom bom. Man får hytta på venstre side. Hytta er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Meget romslig parkering

Oppvarming

Elektrisk oppvarming/vannboren varme og vedovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Vedlagt verdi- og lånetakst er utdatert og fra 2009. Den er kun lagt med for utfyllende informasjon for interessenter. Videre gjelder ikke verdi- og lånetaksten denne hytta, men den identiske hytta som ligger rett bak bygget av samme firma. Den samme hytta som denne hytta deler vannborent anlegg sammen med. - Kr 8 250 per år i brøyteavgift/avgift til hytteforening. Dekker brøyting og vedlikehold av veinettet i Solfonn/Langedalen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette