Skeisvann - Lys og pen 3-roms leilighet i 2. etasje. Super beliggenhet tett på gymnasbanene, nærbutikk, turområder og sentrum

Skeisvannsvegen 1

Primærrom 73 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 6040 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 3
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1947
Prisantydning kr 1 129 000
Andel fellesgjeld kr 333 333
Totalpris kr 1 462 333
Felleskost kr 4 005

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk 3-roms leilighet i 2. etasje - Romslig stue med pen vedovn - Kjøkken med god skap og benkeplass - Nyere bad/wc med dusjkabinett - 2 gode soverom - Entre/gang med garderobeplass

Innhold / standard

Meget praktisk og innholdsrik 3-roms leilighet i 2. etasje. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Nyere bad/wc med belegg på gulv og malte vegger. Dusjkabinett. Pent sort kjøkken med god skap og benkeplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Integrert komfyr, platetopp, mikro, kjøleskap og fryseboks. Fliser over benkeplate. Lys under overskap. Plass til spisebord. 2 gode soverom med gode skyvedørsgarderober. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Pen vedovn. Det er i tillegg en bod på loftet, 2 kjellerboder og felles vaskerom. Fra felles trappegang er det utgang til en liten altan med morgensol.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i rolig og etablert område, flere fritidstilbud rett utenfor døren. Her finner en ishall, klartevegg, fotballbaner og flotte turområder. Det er og kort avstand til flere skoler, samt gåavstand til sentrum med de fleste shoppingtilbud.

Adkomst

Ta inn Skjoldavegen fra RV 47 ved Flotmyr. Ta så inn Rogalandsgata til venstre før Rema 1000 og kjør frem til første rundkjøring. Ta så inn til høyre som er Skeisvannsvegen. Nr. 1 ligger på høyre hånd.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Vedovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Selger bygger balkong til leiligheten. Dette vil ikke gi økte fellesutgifter da andelseier betaler dette med egenkapital. - Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Borettslaget har pga. økt lån vedtatt å øke fellesutgiftene til kr. 4050,- pr. mnd. fom. 01.09.2018.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette